- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Eskiden gri gandalftın bu kupon gelirse ak gandalf olacaksın :)Gandalf'a evriliyorum sanki. :LOL:
Eskiden gri gandalftın bu kupon gelirse ak gandalf olacaksın :)Gandalf'a evriliyorum sanki. :LOL:
Evrim tamamlanacak diyorsun. :LOL:Eskiden gri gandalftın bu kupon gelirse ak gandalf olacaksın :)
Cumadan maçın yoksa 1 gun daha uzat belki h.ici calisan gormeyen vardirKatılımlar devam ediyor.
Cuma'ya 1 tane maçım var hocam. Öğlen 12' gibi kuponu yatırmış olurum.Cumadan maçın yoksa 1 gun daha uzat belki h.ici calisan gormeyen vardir
İlk hafta yıkalım forumu bak haftaya neler oluyor :)Bu kadar miyiz bea.
Hocam özel mesaj atamadım. Mesaj kotan dolu senin, azıcık temiz ol yahu.@maxaljin hocam ben sizi unuttum hatırlatmıyorsun papara alalım
Öğlen 12' de son katılımı alacağım dostum.@maxaljin hocam ilk maç yarın akşam geç saateyse katılım olayını yarın son olarak çektim b10 cevrime az kaldı erken saatteyse yapacak bir şey yok bol şans olsun
Aynen dostum. 100-500 arası katılım. Size kalmış artık.Bi aksilik olmassa sabah 7 8 gibi papara yesillenir @maxaljin max 500 du sanirsam
Valla bonus almayı düşünmüyorum. Nedeni de, çevrim olayına girmek istemiyorum. Ana kupon tuttuktan sonra bir kupon daha beklemek istemeyenler olabilir diye düşünüyorum.%50kombine bonusu alıp devam edeceğiz herhalde? Bol şanslar tahminlerinde şimdiden.
Sıkıntı yok hocam bildiğin yoldan devam sormamışım farzet :)Valla bonus almayı düşünmüyorum. Nedeni de, çevrim olayına girmek istemiyorum. Ana kupon tuttuktan sonra bir kupon daha beklemek istemeyenler olabilir diye düşünüyorum.
Ana hedefim her hafta, hafta sonu bülteninden 10-20 katı kupon tutturup pazartesiye cepte para ile girmek.
Hani 15 oran bulsak, kimse çıkıp da ya bonus alsaydık da demez sanıyorum ki. :)