M
maxaljin
Misafir
Tamamdır hocam, iletişime geçersin. :)Perşembe gece maaş yatıyo :LOL: :LOL: katıldım say sen
Tamamdır hocam, iletişime geçersin. :)Perşembe gece maaş yatıyo :LOL: :LOL: katıldım say sen
Tamamdır gecerim perşembe geceTamamdır hocam, iletişime geçersin. :)
Teşekkür ederiz dostum.Selamın elüyküm beyler benim perşembe gece kesin yatıyor maaş katılıncam kesin yani normalde idda oynamıcaktım güzel olacağını düşündüğüm için 100 lira size atcam Bi bakalım
Bets10'a bi' ben para atamadım. Hesap bilgilerimi güncellememişler kaldık öyle.@maxaljin sende bet10 a gelen bonus ile kombine yaparız :)
3 gunluk kombine mi yapacan
En az 2 günlük olacak ama kafamda ki kurgu da maçlar 3 güne yayılmış durumda.3 gunluk kombine mi yapacan
100 TL ve 500 TL arası katılım alıyorum dostum. Daha fazlasının riski ağır olur yatarsa üzer hepimizi.Giriş ücreti kaç para başkan @maxaljin
Kaç Katı gidilecek100 TL ve 500 TL arası katılım alıyorum dostum. Daha fazlasının riski ağır olur yatarsa üzer hepimizi.
Konunun ilk mesajını okursan detaylar orada var dostum.Kaç Katı gidilecek
Taslağı hazırladım. Son durumlar, eksikler ve olası diğer etkenleri takip edip aralarından son şeklini vereceğim.@maxaljin ne durumdasın :) ayarladın mı vuruyormuyuz parayı :)
Metalik kalmadi yine sana kaldik be hayırlısıyla kazanırım umarim.Taslağı hazırladım. Son durumlar, eksikler ve olası diğer etkenleri takip edip aralarından son şeklini vereceğim.
Gandalf'a evriliyorum sanki. :LOL:Metalik kalmadi yine sana kaldik be hayırlısıyla kazanırım umarim.
Gandalf mandalf neye evriliyorsun bilmem ben :)Gandalf'a evriliyorum sanki. :LOL: