İyimiiş o iş yavVeya kuponu nurdan yayinlarsan ben de oynarım :)
Konunun ilk mesajında detaylar var.ne kadar yatırıp katılabiliyoruz
Kuponu yayınlamayacağım maalesef. Yarısına geldiğinde yayınlayacağım. Bu olayı tasarlarken pusuda yatan bu fikirler için de önlem aldık. :)Veya kuponu nurdan yayinlarsan ben de oynarım :)
Elim tetikte seni bekliyordum bu yakışmadıKuponu yayınlamayacağım maalesef. Yarısına geldiğinde yayınlayacağım. Bu olayı tasarlarken pusuda yatan bu fikirler için de önlem aldık. :)
Facebook da kupon satan 3 kagıtcılar gibi konustun lan :)Kuponu yayınlamayacağım maalesef. Yarısına geldiğinde yayınlayacağım. Bu olayı tasarlarken pusuda yatan bu fikirler için de önlem aldık. :)
@emana22 :LOL: :LOL: :LOL:50+ oranlı kupon satılır. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Hem de 25 oran%100 ıtalya sikesi maçları için Dm @maxaljin yatarsa telafi sikesi mevcuttur. O da yatarsa s. Gidiyorsunuz
Telafi şikesi ne la ahahahha%100 ıtalya sikesi maçları için Dm @maxaljin yatarsa telafi sikesi mevcuttur. O da yatarsa s. Gidiyorsunuz
Hahaha Kardesim Bi soru soracagım hazır konusu acılmıs ken bilen varsa oda cevaplasın mackolikte goruyorum cogu zaman advokad sikesi ne demek :)@emana22 :LOL: :LOL: :LOL:
Hatır şikesi değil miydi bu.Hahaha Kardesim Bi soru soracagım hazır konusu acılmıs ken bilen varsa oda cevaplasın mackolikte goruyorum cogu zaman advokad sikesi ne demek :)