birakmadim bugün o joketbeti aglatana kadar devam edicemSen zirvede bıraktın dün:) sen gönder bize :)
birakmadim bugün o joketbeti aglatana kadar devam edicemSen zirvede bıraktın dün:) sen gönder bize :)
hangi site oUlan herkesin ödüller yattı benim ödül yatmadi :) gönderin lenn parami :)
Baymavi . Ödemeleri diğer siteler gibi hemen gondermiyor geç gönderiyor ama sikinti yasamadimhangi site o
Tamamdir aksam eve olurum her turlu potalari kapataririz :)Aksama mokoko var sen tetikte ol real 49.5 periyot alt Bayern 45.5 periyot alt :)
Akşama illa Avrupa basketinde 1 tane value oran vardır bende onu yakalamaya caliscamTamamdir aksam eve olurum her turlu potalari kapataririz :)
Yakalayin sans varken cokun sitelerin tepesine :) Kupon atarsan etiketle altlara innesin sonra sinerji yapan yok demeAkşama illa Avrupa basketinde 1 tane value oran vardır bende onu yakalamaya caliscam
Ödül cümlenin içinde gizli artıkYakalayin sans varken cokun sitelerin tepesine :) Kupon atarsan etiketle altlara innesin sonra sinerji yapan yok deme
Birazdan bi ödüllü kupon paylaşıcam katilirda kazanırsak var :)@iboisen bize yok mu :)
Ben görmedim begeneyim normalde ödül olmasada her durumu beğeniyorum şansa görmedim beni :)Birazdan bi ödüllü kupon paylaşıcam katilirda kazanırsak var :)
ibis he :) bol kazanc olur umarimTesekkur ederim elime ulasti @ibisen
Sen ibis dedigime bakma elden kayabiliyor bazen :)ibis he :) bol kazanc olur umarim
Aynen takildim öylesine:)Sen ibis dedigime bakma elden kayabiliyor bazen :)
9baskan bana özelden yazarmısın öyle gonderiyim özelden mesaj gönderimi saglamiyorum nedenseÖdül gonderilemeyen iki kişi kaldı Paparalari ulastiramadiklari için. online olduklarında bekliyorum @mosquitos42 @brkdmr10
Özelden yazilmıyor buradan soyle9baskan bana özelden yazarmısın öyle gonderiyim özelden mesaj gönderimi saglamiyorum nedense