- 18 Ocak 2019
- 1,592
- 725
Kardeşim cekilise gerek kalmadı ki. Ilk sayfada belirttim. Az kişi beğendi kupon 'daki ilk mac saatine kadar. Bende eşit paylastiricam. Keşke daha fazla kişiye verebilsem:(Çekiliş yapmıyacak mısın yani :(
Kardeşim cekilise gerek kalmadı ki. Ilk sayfada belirttim. Az kişi beğendi kupon 'daki ilk mac saatine kadar. Bende eşit paylastiricam. Keşke daha fazla kişiye verebilsem:(Çekiliş yapmıyacak mısın yani :(
Toplam 11 kişi kardeş :d senin gözler gitmişToplam 12 kişi. 20 tl
Kardeşim kimleri seçiceksin belli mi benim ihtiyacım varda işteyim öğlen yiyecek bişey yok yemin ederim özel güvenlik olarak çalışıyorum param yok vallaIlk sayfada yazmıştım bunu
Kardeşim özel mesaj atamıyorum. Papara No: 1*********. @Bavarian özel mesajla alakalı bir kısıtlamamı geldi bana?Bu arkadaşlar papara numaralarini bana mesaj yoluyla iletsinler. Ödülleriniz çekim gelince muhtemelen 10 12 arasi gonderilecektir. Dün sabahtan beri uyumuyorum uyursamda uyanınca:)
@brkdmr10
cevap vermeyecaksin herhalde tmm
Kardeşim kimleri seçiceksin belli mi benim ihtiyacım varda işteyim öğlen yiyecek bişey yok yemin ederim özel güvenlik olarak çalışıyorum param yok valla
Dostum neden özel mesaj atamıyorum. Bir yanlışımız mı oldu?Kimlerin kazandığı bellidir . Eğer bu tarz söylemlere devam ederseniz . Uzaklaştırma alacaksınız . Bilginize .
Tatarım bol sans :) senin parayı jetona attım ne zaman istersen jeton yaparım istersen daha yolla oraya atayım sansın var kenara koy biraz sonra 50 tl icin yıpranma :)
Dostum ödülleri dağıttın mı? Hiç bir şekilde mesaj yazamıyorumda kusura bakmaToplam 12 kişi. 20 tl