- 18 Ocak 2019
- 1,592
- 725
Cekimim onaylandi ama daha gelmedi. O yüzden ben şimdi papara hesabıma yatırım yapıyorum. Birazdan başlıyorum dagitimaDostum ödülleri dağıttın mı? Hiç bir şekilde mesaj yazamıyorumda kusura bakma
Cekimim onaylandi ama daha gelmedi. O yüzden ben şimdi papara hesabıma yatırım yapıyorum. Birazdan başlıyorum dagitimaDostum ödülleri dağıttın mı? Hiç bir şekilde mesaj yazamıyorumda kusura bakma
Eyvallah kardeşim şansın bol olsun. Papara numaramı burdan yazdım özel mesaj atamıyorum kusura bakma.Cekimim onaylandi ama daha gelmedi. O yüzden ben şimdi papara hesabıma yatırım yapıyorum. Birazdan başlıyorum dagitima
Geldi mi tskler odeme gelmis :podeme geldi tesekkurler ;)
Degisti de sen daha uyumadın mı :) yazık etme kendineBu arada forumun yazı fontlarimi değişti yoksa ben uykusuzluktanmi gözlerim bulanık görüyor:)
Uyudum uyudum 1 saat önce kalktım harbi isdeyim şimdi:)Degisti de sen daha uyumadın mı :) yazık etme kendine
Hadi kolay gelsin dedgimi uygula ama :)Uyudum uyudum 1 saat önce kalktım harbi isdeyim şimdi:)
geldi geldi bir tesekkurde sana gelsin guzel insan ;) Bu tesekkur icimden geldi :pGeldi mi tskler odeme gelmis :p
Gulu gülü harcageldi geldi bir tesekkurde sana gelsin guzel insan ;) Bu tesekkur icimden geldi :p
Aksama mokoko var sen tetikte ol real 49.5 periyot alt Bayern 45.5 periyot alt :)geldi geldi bir tesekkurde sana gelsin guzel insan ;) Bu tesekkur icimden geldi :p
Sen zirvede bıraktın dün:) sen gönder bize :)Bize yok mu @iboisen :(