santrası olmayan golle yattık@umut98 yine cakıstık ben benim olayı yaptım son Mac son per 49 cıkmasın aman :)
Aybi mantık ile kuponlari aliyoruz senle :)santrası olmayan golle yattık
Ekli dosyayı görüntüle 13196
daçka alamzsa aynı yerlerde olucazAybi mantık ile kuponlari aliyoruz senle :)
Ben şu altları bugün ne aldıysam ust oldu 100tl bonus uçtu gitti
3 .per için @mosquitos42daçka alamzsa aynı yerlerde olucaz
Ben ona kombin almistim 155.5 ust bekliyorum son para orda3 .per için @mosquitos42
daçka alsın da 60 ç.ıksın ısterse :)Ben ona kombin almistim 155.5 ust bekliyorum son para orda
Ilk yarıyı komple izledim Dacka sadece ilk çeyreğin başında umut verdi 11.4 one geçmişti sonra bir mola aldılar saglam seri yedi . 2. Yarı da saglam başlarlar insallah :)daçka alsın da 60 ç.ıksın ısterse :)
bunlar harbıden çöp ya gıttıIlk yarıyı komple izledim Dacka sadece ilk çeyreğin başında umut verdi 11.4 one geçmişti sonra bir mola aldılar saglam seri yedi . 2. Yarı da saglam başlarlar insallah :)
2 kere aynı şeyi yaptilar salaklar 4.5 sayi önde olması lazımdı çeyrekte@mosquitos42 izledin dimi son atak daçkadaydı gıttı son 10 sanıye malca pas attı one gececekken verdı perı bunlar serefsız şikeci hainler ya
bidaha bvunlara bahıs alırsam 2 olsun2 kere aynı şeyi yaptilar salaklar 4.5 sayi önde olması lazımdı çeyrekte