abi belli olmaz dediği gibi top bu sen 1,5 üst al kafan rahat olsun handikap alınca mecbur 2 fark atması lazım zaten 2-1 olsa bu sefer yatar ama 1,5 üst tutmuş olur :)Andorra izlabdaya gol atarsa bırakta yatsın kupon :)
abi belli olmaz dediği gibi top bu sen 1,5 üst al kafan rahat olsun handikap alınca mecbur 2 fark atması lazım zaten 2-1 olsa bu sefer yatar ama 1,5 üst tutmuş olur :)Andorra izlabdaya gol atarsa bırakta yatsın kupon :)
Aynen Bi de o var :) neyse ben bildigim yoldan gideyim periyot altı aldım yine dun 2 de 2 bugun bakalım ne olacak gelirse izlandaya girerimabi sen oynarsan atarlar merak etme götüne başına çarpar kendı kalesıne atar izlanda yıne gelır o gol :)
bol şans eurolegue var bende orda değerlendırıcem bakalım şu kupon bı gelsınde 150 tl de takılıp kalıcak bu gelırse kasa 2000 tl çevırmek bılemıyorum zor :)Aynen Bi de o var :) neyse ben bildigim yoldan gideyim periyot altı aldım yine dun 2 de 2 bugun bakalım ne olacak gelirse izlandaya girerim
bu sportsbet.ip ya bulastık adamlar bonsu kısıtlaması vs dedı bonusu eklemedıler ustune belge melge sıtıyolar saçmaladılar ıyıce ya 180 tl yı alamadık hala :)Aynen Bi de o var :) neyse ben bildigim yoldan gideyim periyot altı aldım yine dun 2 de 2 bugun bakalım ne olacak gelirse izlandaya girerim
Böyle şansın ızdırabını ben ya 90+4 ve 90+3 de attı ıkı maçta ve bıttı oyle
Tebrikler dikkatli git bisileri kesin cekmrye bak gozun yuksek te olmasın o zaman yuksege ulasırsın bonus cevirme de en önemli sey psikoloji :)Buraya atmamıstım zaten ya herro ya merro dıye aldım gelmiş :)
Ekli dosyayı görüntüle 13176
aramzıda bı cenabet var galıba suan 1050 tl kaldı 2000 den kasa 350 olucak galıbason durum ne kanka ne kadar kaldı çevrim bitmesine :)
az kalmış kanka 22:45 maçlarına al onlarda toplarsınaramzıda bı cenabet var galıba suan 1050 tl kaldı 2000 den kasa 350 olucak galıba
22:00 da zaetn euroleague maçlarıda var galıba guzel bugun aslında değerlendırmek lazımaz kalmış kanka 22:45 maçlarına al onlarda toplarsın
haklısın abı bakalım cevrımın yarısı bıttı bıleTebrikler dikkatli git bisileri kesin cekmrye bak gozun yuksek te olmasın o zaman yuksege ulasırsın bonus cevirme de en önemli sey psikoloji :)
teşekkurler khımkı yıne saçmaladı amabolşanslar
herzaman ki mallığı khimkininteşekkurler khımkı yıne saçmaladı ama
sakin oyna bekle dolu maç var ya acele etme2 bekleeyn kuponda yattı usttekı khımkı yı aldım 49 52 idi bi anda fark yıyo kalan cevrım 900
Ekli dosyayı görüntüle 13185
yok kanka khımkı ye heyecan olsun dıye attım zaten beklıyorum futbolda çok alt oluyo bugun yakalıcam yınesakin oyna bekle dolu maç var ya acele etme