kanka gelır gelır beklıcenDaha rolling kazancını alamadık kacircam büyük ihtimal
kanka gelır gelır beklıcenDaha rolling kazancını alamadık kacircam büyük ihtimal
Mac bitince gelecek ben de biliyorumkanka gelır gelır beklıcen
bol bol ıhtıyacımız var valla ne alsak tekten gıdıyoruzbol şanslar kardeşim :)
basketbol oynamabol bol ıhtıyacımız var valla ne alsak tekten gıdıyoruz
Gordum uyeligim yok acmaya usendimmatbete 20 tl at 10 tl bas Türkiye ye 200 cepte abi :)
yok ya basketbolda normalde ıyıyım de saçma salak bır maç 2 çeyrekte toplam 54 çıkıyor 3 . per tek basına 45 çıkıyor deli saçmasıbasketbol oynama
boşver abı kesın bısey çıkıcak zaten bence turkıye yense bıleGordum uyeligim yok acmaya usendim
benim bu hafta yaptıgım tum kuponlar tek golden gitti bi uğursuzluk var anlamadım gitti site değiştiricem ya bazen böyle totem yapınca düzeliyor :dbol bol ıhtıyacımız var valla ne alsak tekten gıdıyoruz
valla bonus cevrıdıgım için malesef öyle şansım yok :)benim bu hafta yaptıgım tum kuponlar tek golden gitti bi uğursuzluk var anlamadım gitti site değiştiricem ya bazen böyle totem yapınca düzeliyor :d
parça parça alabılırsın ben oyle yaptımbeyler bonusun hepsini tek seferdemi yoksa parça parça kullanabiliyormuyuz
Buyuk balık lazım :) İzlanda handikap oranı cok guzel ona taktım bakalım saglam girmeyi dusunuyorumboşver abı kesın bısey çıkıcak zaten bence turkıye yense bıle
abi izlanda bana hiç guven vermıyor ama sen bılırsın :)Buyuk balık lazım :) İzlanda handikap oranı cok guzel ona taktım bakalım saglam girmeyi dusunuyorum
abi direk dep 1,5 üst oynasana izlandaya handikapı boşver 1,60 oranı vardıBuyuk balık lazım :) İzlanda handikap oranı cok guzel ona taktım bakalım saglam girmeyi dusunuyorum
Andorra izlabdaya gol atarsa bırakta yatsın kupon :)abi direk dep 1,5 üst oynasana izlandaya handikapı boşver 1,60 oranı vardı
abi sen oynarsan atarlar merak etme götüne başına çarpar kendı kalesıne atar izlanda yıne gelır o gol :)Andorra izlabdaya gol atarsa bırakta yatsın kupon :)
saol abi çevir çevir bitmez bu ya kayıp kuponlar olmasa rahat da aslında şans yok :)Bol sanslar genclik