- 23 Ağu 2018
- 1,260
- 307
Öğlen papara cekimi vermiştim, onu iptal ettirip jetondan tekrar talep verdim 30 dk da geldi
Jeton açık mi şu anÖğlen papara cekimi vermiştim, onu iptal ettirip jetondan tekrar talep verdim 30 dk da geldi
Aynen Jetondan bankaya 10 saatten aşağıya geçtiğini görmedim, Papara için zaten 4 saat beklemişizJetona gelse jetondan çekmek de sıkıntı
bende öyle yapacaktım da yüzde 5 kesinti yapıyor 50tl büyük para benim için 6.30 saati geçti daha gelmedi benim paparaJetona gelse jetondan çekmek de sıkıntı
Nasıl yani onatlaninca gelmesi gerekmiyor mıİslem beklemede yazıyordu simdi onaylandı yazıyor ama para gelmedi
EvetJeton açık mi şu an
Anlamdım öyle yazıyorNasıl yani onatlaninca gelmesi gerekmiyor mı
Yatmadı@LeadeRJacK durum ne sende
İşlem ücretini bankan kesiyor matbet kesmiyor. Kesileceğide zaten bankacılık sözleşmesinde yazmakta. Ama benim kullandığım banka kesmiyor isim veremem. Ayrıca bugün nefret ettiğim enparadan hesap açtırdım bunlar farklı banka atm sinden komisyonsuz para çekmeyide kaldırmış nasıl banka olmus bunlar laatm yi nasıl cekiyoruz hocam. canlı desteğe mi söylüyoruz ? Ve ne kadar kesiyor işlem ücreti
ATM den gelecektir 30 dakka sonra gelirBeyler benim onaylandı yazıyor ama para gelmemiş ?
Beklemede mi diyor yoksa onaylandı mıYatmadı