- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Biz papara ile cektik nasıl atm ile gelecekATM den gelecektir 30 dakka sonra gelir
Biz papara ile cektik nasıl atm ile gelecekATM den gelecektir 30 dakka sonra gelir
OnaylandıBeklemede mi diyor yoksa onaylandı mı
Onaylandı dedikten sonra ne sure de geldi bilgin var mıBenim cekim paparaya geldi bilginiz olsun.
hocam enpara banka değil finansbank'ın kurumu finansbankdan çekersin paranı ücretsiz garantione senin hesabın mı kapanıyor komple mi kaldırıyorlar?İşlem ücretini bankan kesiyor matbet kesmiyor. Kesileceğide zaten bankacılık sözleşmesinde yazmakta. Ama benim kullandığım banka kesmiyor isim veremem. Ayrıca bugün nefret ettiğim enparadan hesap açtırdım bunlar farklı banka atm sinden komisyonsuz para çekmeyide kaldırmış nasıl banka olmus bunlar la
Garanti One de kapanıyor ayın 28 inde mecbur kaldık enparaya
Valla hic bakamadim ya isteyimOnaylandı dedikten sonra ne sure de geldi bilgin var mı
Anında Papara değil dimi diğeri? Bir de talebi saat kasta verdin dostum?Benim cekim paparaya geldi bilginiz olsun.
Benim anlatmak istediğim o değildi FARKLI ATMDEN komisyonsuz para cektiriyordu ATMlerden önceden yılda 2 defa onu kaldırmışlar.hocam enpara banka değil finansbank'ın kurumu finansbankdan çekersin paranı ücretsiz garantione senin hesabın mı kapanıyor komple mi kaldırıyorlar?
Anında papara ile vermistim, saat 14:00 gibi vermistimAnında Papara değil dimi diğeri? Bir de talebi saat kasta verdin dostum?
Anında Papara bile 4 saat sürdüyse yanmışız bizAnında papara ile vermistim, saat 14:00 gibi vermistim
aynen 500 tlye kadar çektirtiyordu bakalım başka çözümleri olacak mıBenim anlatmak istediğim o değildi FARKLI ATMDEN komisyonsuz para cektiriyordu ATMlerden önceden yılda 2 defa onu kaldırmışlar.
GARANTİ ONE komple kapanıyor malasef. Benim hesabımı kapatacak yiğit cıkmadı daha garantide