Ben de şimdi talep actim 100tl :)
Normal papara ile gonderdmBeyler anında papara verenler hesabının resmini göndersin o yuzden iptal oluyor hesabı onaylatın
Anında ile normal arasında ne fark var onu anlamadımNormal papara ile gonderdm
İyi iyi gecen hafta 2 k verdim bende bu haftaya iyi girdim kasa toplandı yine bakalım hırs yaptıgımız an bitiyoruzkusura bakma görmedim burayı dede
İşte bende Real'den 200 e 100 aldım çevrimsiz kral , 1000 yapıp çektim son parayla dün iyi geldi @emana22
Hiç sorma kaybetmeye basladınmı hepsi gidiyor . Bende geçen 10 bin felan aldım bu alphanet alt yapılı sitelerde , kapandı alt yapı sonra hırs yaptım geri kaybettim hepsini bereket ödemeleri halletmiştimİyi iyi gecen hafta 2 k verdim bende bu haftaya iyi girdim kasa toplandı yine bakalım hırs yaptıgımız an bitiyoruz
Bu site bu parayı yatırırsa 1 numara olur sektörde :)Herkes çekim vermiş adamlar battı valla bunun acısını çıkarırlar ama böyle bir abudik maça 20 oran felan açarlar
Açtılar yine hemde 40 oranHerkes çekim vermiş adamlar battı valla bunun acısını çıkarırlar ama böyle bir abudik maça 20 oran felan açarlar
Parayı niye yatırmasın 2 hesaptan aynı bahse oynamadıysanız yatırırlar. Bazıları uyanıklık yapıyor 2 hesaptan oynayayım diyor çok gördüm böyle açıkcası. Bu sekil oynamayanları yatırır Matbet her zaman benimki ATM den gelir 3 saat sürer en erkenBu site bu parayı yatırırsa 1 numara olur sektörde :)
Ciddimisin hangi büro ? Benim bildiğim Mavibet var 40 oran 3.5 üst , o maçta 2 gol bile zor çıkar gibime geliyor ama 7 tl salladım ona baska bilmediğimiz varsa söyle basalımAçtılar yine hemde 40 oran
ondan bahsediyorum ama south te küme düşmemeye oynucak liverinde mutlak yenmesi gerekiyor sezon sonuna yaklaşıyoruz dikkatini çekerim :)Ciddimisin hangi büro ? Benim bildiğim Mavibet var 40 oran 3.5 üst , o maçta 2 gol bile zor çıkar gibime geliyor ama 7 tl salladım ona baska bilmediğimiz varsa söyle basalım
aynen bi umut attık 7 tl gelirse yemek parası çıkar 10 günlükondan bahsediyorum ama south te küme düşmemeye oynucak liverinde mutlak yenmesi gerekiyor sezon sonuna yaklaşıyoruz dikkatini çekerim :)