toronto verıcek bence sıke molası :)Iyi yakaladik yine mola sonrasi mala baglamasalar bari
toronto verıcek bence sıke molası :)Iyi yakaladik yine mola sonrasi mala baglamasalar bari
Aynen 300 e 100 veriyomus yapistimbettickette bonus aldınmı kanka sen
Ne oldu la hızlandı bunlar :)toronto verıcek bence sıke molası :)
saol dostumda baska sıtelrın bonus monus ısını bulastırmayın lutfen yakısı kalmıyor sponsor olmadıgı ıcınBu arada rastglee b,eyler bol şans.
Gelmezse kötü olur ilk periyotta kayıp olmaztoronto verıcek bence sıke molası :)
Ben bonustan bahsetmedim, Sordum aldın mı dıyesaol dostumda baska sıtelrın bonus monus ısını bulastırmayın lutfen yakısı kalmıyor sponsor olmadıgı ıcın
olay kufurde saklı saklıkoy yapıyor gsw :)Ne oldu la hızlandı bunlar :)
kafalar karısık valla gelebılır :)Gelmezse kötü olur ilk periyotta kayıp olmaz
Senin kupon gelir periyot girenler çok kötü olduNe oldu la hızlandı bunlar :)
benım ıcın sorun yok da dede ye ayıp oluyorBen bonustan bahsetmedim, Sordum aldın mı dıye
kusura bakmayın
Kanka barem 106 hizlandilar 99 olmustu bi ara simdi kurutucaz torontoyu gsw 1.2 sayi yemeden cikarsa herkes wonlar :)Ne oldu la hızlandı bunlar :)
gsw sıcmaya devamKanka barem 106 hizlandilar 99 olmustu bi ara simdi kurutucaz torontoyu gsw 1.2 sayi yemeden cikarsa herkes wonlar :)
20 sn 2 atis bizde son hucumu savunursak tamamda hic guvenemio insangsw sıcmaya devam
ben bunlara nasıl kufur etsem azdır ya green kanser ettı benı20 sn 2 atis bizde son hucumu savunursak tamamda hic guvenemio insan