Bize 0 giderAynen öyle ben laptop bakmaya başlıyorum 2. El :ROFLMAO:
2el patlak catlak oliyo
Bize 0 giderAynen öyle ben laptop bakmaya başlıyorum 2. El :ROFLMAO:
Sorma ya :) ama efeste ust gorunyordu alt aldım 1k rahat geldi kar zarar esit gidiyor ya cıkacak ya tam batacam@emana22 abi ters totem yapmışsın bu sefer de düz gelmiş .
Bugun fener göz kirpiyor yapismak lazim :)Sorma ya :) ama efeste ust gorunyordu alt aldım 1k rahat geldi kar zarar esit gidiyor ya cıkacak ya tam batacam
Aynen öyle ilk Mac cok sayı cıktı bak ters olacak sadece izle :)Bugun fener göz kirpiyor yapismak lazim :)
160cik ciksin yeterAynen öyle ilk Mac cok sayı cıktı bak ters olacak sadece izle :)
Üst olucak yine serinin son maçı altAynen öyle ilk Mac cok sayı cıktı bak ters olacak sadece izle :)
Kendine gel sen altcı adamsın ust olacak ne demek :)Üst olucak yine serinin son maçı alt
Yapacam bisiler suan cok yogunun su gun hayırlısı ile bitsin de160cik ciksin yeter
Ben altciyim abi ama fenerde pompacı işteKendine gel sen altcı adamsın ust olacak ne demek :)
Bugun yogunluk vqr dedigin gibi abi ben de firsat bulursam yanaşırım :)Yapacam bisiler suan cok yogunun su gun hayırlısı ile bitsin de
Fenere ilk yarı üst akmayan tokatliyorlarmis:ROFLMAO:Yapacam bisiler suan cok yogunun su gun hayırlısı ile bitsin de