- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
İyi yakalmıssın valla utku :)Green ne öldürür nede süründürür oyle bi adam. Iyiki ust almışım 49.5 dan
İyi yakalmıssın valla utku :)Green ne öldürür nede süründürür oyle bi adam. Iyiki ust almışım 49.5 dan
Ilk 3 dk sayi cikmadi 48den alamadim 49dan alabildim ancaİyi yakalmıssın valla utku :)
Pardon ozurdilerim yanlış anlasilmaBen bonustan bahsetmedim, Sordum aldın mı dıye
kusura bakmayın
tamamdırbenım ıcın sorun yok da dede ye ayıp oluyor
****** et Kanka olacagı varsa olur ya :)Atmayin lan ywter 108i gecmeyin
Ilk 3 dk sayi cikmadi 48den alamadim 49dan alabildim anca
Tebrikler hocam ben misliyi fazla girmedim. Kar kardir diyip opup basimiza koyalimAynı bahsi almışız :)
Ekli dosyayı görüntüle 18132
Ilk yari alt ikinci yari ust olur sen uyu ;)Herkese iyi geceler cümleten , mac sonu 212 cikartin beyler 100misli bastuk
Butun dunya yı diktiler yine herkes ust ve golden dedi tam tersi olacak ama Kanka soyledim artık ters dusunuyorum :)Ilk yari alt ikinci yari ust olur sen uyu ;)
Hangi site burezilliktir bu @emana22 abi suan bak ya 100 den yukarı bahıs alamıyorum bır maça 4 kez bahıs almak zorunda kaldım
Ekli dosyayı görüntüle 18135
Warrios olunca gozu kapali uste bakio herkeste bizide mikseler bari bi hizlaniolar barem sinira gelio hemen :)Butun dunya yı diktiler yine herkes ust ve golden dedi tam tersi olacak ama Kanka soyledim artık ters dusunuyorum :)
luckybet hangı sıte olucak kasayı 600 yaptık hemen yemısız lımıtı masallah gecende 200 attım anında bahıs almadan lımıtledıler actırdım bana sallıyor ıste cerezlerı vs temızle sonra kontrol edıyorum dıyıp sımdı deneyın dedı tak acıldı 200 bastım bır andaHangi site bu
Pek anlamam, ama sanırım depHadi bakalim