Malesef yok barisimSen de jeton var mı çekim geçince 150 tllik jeton lazım
Benim tek hakkım kalmış istersen yardımcı olayımCepbank hakkım yokta zaten daha göndermedi parayı site gönderdiğinde jetonu olan birisi varsa öyle halledicem @razor12 var mı sen de
Paparan kesinti yapıyor mu @tiyes2242 'a geçicek para o gönderebilir cepbank yaparsın çekip istersenBenim tek hakkım kalmış istersen yardımcı olayım
Kanka işbankası yok paparana gönderebilir @tiyes2242 geçince olur dersen@barish jeton bende varda papara benimde 45 islem oldu. Isbanka atabilirsin benim veya eline jeton gecince oyle gonderirsin
Papara kesinti yapmıyorda cepbank 9.5 tl kesiyor başkanPaparan kesinti yapıyor mu @tiyes2242 'a geçicek para o gönderebilir cepbank yaparsın çekip istersen
Paparaya gonderir o zaman sorun degil jeton kullanmaya baslarim. Sen at jeton id banaKanka işbankası yok paparana gönderebilir @tiyes2242 geçince olur dersen
Dur kanka daha geçmedi para bunlar geçirmez felan mahçup olurum başka param yok bankadaPaparaya gonderir o zaman sorun degil jeton kullanmaya baslarim. Sen at jeton id bana
O zaman @fyuksek ile hallediyim kanka teşekkür ederim yinedePapara kesinti yapmıyorda cepbank 9.5 tl kesiyor başkan
Ne demek kanka sen sagolO zaman @fyuksek ile hallediyim kanka teşekkür ederim yinede
Kapali hocam@fyuksek senin özelin kapalı mıydı
Tamam geçince buradan etiket atarımKapali hocam
Senden yanıt almadan canlı desteğe bağlanmayayım bilgisi yoktur onların@Dede sana birşey söylendi mi 1.5 saat sonunda çekimi redlemişler
Sorayım tekrarSenden yanıt almadan canlı desteğe bağlanmayayım bilgisi yoktur onların