Yok hocam onemli degil Mac bası 3.5 ust 1.67 iydi dakka 30 da 10.00 oran oldu iyi keklediler milletiiy2.5 ust aldigimiz maca bak Abv hepsinin k.bakma @emana22 :(
Bu Mac gelirse ceviririz
Cin yaradı da en banko gol olacak mactan gol cıkmadı dun saat 22 den beri Hic bisi normal gitmiyor
Tüh kötü gitmiş be üstadCin yaradı da en banko gol olacak mactan gol cıkmadı dun saat 22 den beri Hic bisi normal gitmiyor
Bu avusturya amator alt ligler deli gibi gol oluyodu her gordugumde alirim kanka nasil gol olmamis hayret vallaCin yaradı da en banko gol olacak mactan gol cıkmadı dun saat 22 den beri Hic bisi normal gitmiyor
İlk macta da gol cıkmadı iy 3. 1 bitti enteresan ya neyse durmanın zamanı geldi hala iyiyiz ama ısrar bizi bitirirBu avusturya amator alt ligler deli gibi gol oluyodu her gordugumde alirim kanka nasil gol olmamis hayret valla
Bir herif dogu yimura 50 euro atmıştı herif harbi biliyormuş bu işiİlk macta da gol cıkmadı iy 3. 1 bitti enteresan ya neyse durmanın zamanı geldi hala iyiyiz ama ısrar bizi bitirir
Kanka Emin misin paranın dolu olfubuaÇıldıracam ya betsdotta 250 tl yaptım ödemiyorlar paparamda limit doluymuş başka yöntemlede çektirtmiyorlar ayın 1'ini bkleyin diyorlar
Arkadaşa denettirdim doğru 50 limiti aşmışız oropsu çocukları ya konu açarım dedim hesabınızı kapatırız öyle bişey yaparsanız diyorKanka Emin misin paranın dolu olfubua
Kanka bekle adamların eline koz vermeArkadaşa denettirdim doğru 50 limiti aşmışız oropsu çocukları ya konu açarım dedim hesabınızı kapatırız öyle bişey yaparsanız diyor
Sabir yarabbimÇıldıracam ya betsdotta 250 tl yaptım ödemiyorlar paparamda limit doluymuş başka yöntemlede çektirtmiyorlar ayın 1'ini bkleyin diyorlar
Sendeki sanssizlik.Arkadaşa denettirdim doğru 50 limiti aşmışız oropsu çocukları ya konu açarım dedim hesabınızı kapatırız öyle bişey yaparsanız diyor
Yapmıyor ibneler banka ile bile çektirtmiyorlar