kullanıcı adını ver bi deneyelim şansımızı@Dede bunlar eski sponsordu kontak kurma şansın var mı
kullanıcı adını ver bi deneyelim şansımızı@Dede bunlar eski sponsordu kontak kurma şansın var mı
barish teşekkür ederim sanada yok çekerlerse şansımız yoktur zatenkullanıcı adını ver bi deneyelim şansımızı
Arkadaşımın paparasına göndermeyi kabul etseler kâfi bide havale yapar bunlar 8 k yemeyelimkullanıcı adını ver bi deneyelim şansımızı
senin paparada sıkıntı nekiArkadaşımın paparasına göndermeyi kabul etseler kâfi bide havale yapar bunlar 8 k yemeyelim
Aylık 50 alma limitimi doldurmuşumsenin paparada sıkıntı neki
Başka papara ile cekim ver halledecekler.Aylık 50 alma limitimi doldurmuşum
Yok para gönderemiyorsun dolunca sen bana göndermeyi denediğinde aylık 50 limitini doldurmuş göndermek istediğiniz kişi diyor işlem gerçekleşmiyor yani@barish baskan ceksen nolcak limiti doldurmussun bise olurmu
Türkiye'ye gel elini öpeceğim yaBaşka papara ile cekim ver halledecekler.
Tamam bana at bende kime istiosan atayim illa biri lazimsa ysrdim gerekurse de senimi.kiricazYok para gönderemiyorsun dolunca sen bana göndermeyi denediğinde aylık 50 limitini doldurmuş göndermek istediğiniz kişi diyor işlem gerçekleşmiyor yani
Ben de anlamadım daha 15 gün olmuş ama bu ay çok 50 ye 25 alıp 250 çektim ondan olabilir@barish 50 limiti nasıl doldurdun la ben orayı anlamadım sen 200 300 cekmezsin normalde
Saysana gelen islemleri 30a dusmustu ayda 30 kere para alimi yapiliyodu 50 degildi heraldeBen de anlamadım daha 15 gün olmuş ama bu ay çok 50 ye 25 alıp 250 çektim ondan olabilir
Kanka bir sürü işlem var arasında bankadan yükleme var gönderme var ve başkasından gelen var yarım saatimi alır saymakSaysana gelen islemleri 30a dusmustu ayda 30 kere para alimi yapiliyodu 50 degildi heralde
Dogrudur barisim ama 30 diye dustu biliyorum ben neyse jetona yonelirsin artik ay bitene kadar :)Kanka bir sürü işlem var arasında bankadan yükleme var gönderme var ve başkasından gelen var yarım saatimi alır saymak
Papara ile yatırıp jeton ile çekilen hangi site var kiDogrudur barisim ama 30 diye dustu biliyorum ben neyse jetona yonelirsin artik ay bitene kadar :)
Pin asyada capraz cekim var jeton bilmiomda sor yatirip atm cekimide yaparsin onlarda varPapara ile yatırıp jeton ile çekilen hangi site var ki
Firstte atm çekimi var olmadı öyle yaparım sonra pin asyadan jeton a atarızda bunlar halen göndermedi parayıPin asyada capraz cekim var jeton bilmiomda sor yatirip atm cekimide yaparsin onlarda var
Yatirirlar heralde en azindan cozum yolu olusmus aticagin yerlerede yatirim yapmadan sorda caprazi sorun yasama sonraFirstte atm çekimi var olmadı öyle yaparım sonra pin asyadan jeton a atarızda bunlar halen göndermedi parayı
Aynen sorup yapıyorum Allahtan dede halletti burayı yoksa 1 ine kadar bekleticeklerdiYatirirlar heralde en azindan cozum yolu olusmus aticagin yerlerede yatirim yapmadan sorda caprazi sorun yasama sonra