Bol sans bakalım belki kazanır arkadaş
Eğer bizi beğenmiyorsan seni dışarı alalım. Boş yere atıp tutmaNe fark eder kuponda oyle bir kuralmi yaziyor aman bos koyun kazannanlara tebrikler ama bu forum bos yani arada oyle giriyorim iste
bunu alıp kapıdan değil bacadan götüne tekmeyle gönderip hohoh hohoho yapman lazım reyiz :)Eğer bizi beğenmiyorsan seni dışarı alalım. Boş yere atıp tutma
bi hayli iyi olur:dEğer bizi beğenmiyorsan seni dışarı alalım. Boş yere atıp tutma
o kura bana iyi çıktı asteğmen olarak izmirde yaptım abikardeşim seni varya öyle iyi anlıyorum ki 3 ay bende çekilşe kuraya girmedim sırf bu yüzden askerde 35 batı 1 tane doğu kalmıştı torbada valla gittim doğu olan 1 tane yi çektim mardin ömerlide yaptık askerliği subay olarak elimi zikeyim dedim ne diyeyim
Uspxıaldoakslaıfpaıxşkaldl aman durun umut bey ortalık karışık zatensen ukraynada değil misin zaten yok şöyle böyle diyordun 1000 dolar 1000 atıyordun ne oldu bi anda sana :)
soru sordum reyiz ben herşeyi biliyorum zaten de hava atıyordu o aralar şöyle böyle diye ukrayna halılarında dürüm oldu galiba :)Uspxıaldoakslaıfpaıxşkaldl aman durun umut bey ortalık karışık zaten
Ecopayze nasıl para atıcam falan diye muhabbet dönüyordu hatırlıyorum. Forumca bir ara, ukraynada banka hesabı açmayı öğrendik :)soru sordum reyiz ben herşeyi biliyorum zaten de hava atıyordu o aralar şöyle böyle diye ukrayna halılarında dürüm oldu galiba :)
Sen ne kadar boş bi adamsın la. istanbulda olsaydın kemiklerini kırardım senin. veya istanbuldaysan adres ver ben kendim gelecem? senin işin yokmu güzel kardeşim 20 yaşında daha küçük bi kardeşimsin. dayak mı arıyorsun kendine? engelledim seni hala içeriğimi nasıl görebiliyorsun derdin varsa benimle gel yüzüme bi konuş bakayımsen ukraynada değil misin zaten yok şöyle böyle diyordun 1000 dolar 1000 atıyordun ne oldu bi anda sana :)
ben susuyorum rolling ci arkadaşa saygı olarak forumda çok kolpa ınsan var da neyseEcopayze nasıl para atıcam falan diye muhabbet dönüyordu hatırlıyorum. Forumca bir ara, ukraynada banka hesabı açmayı öğrendik :)
dostum gerçekler acıtır da sneın canın çok yanmış belli ben gerçekleri soyluyorum 5 10 tl için kendınızı bu kadar düşürmeyin yeter benle de muhattap olma lütfenSen ne kadar boş bi adamsın la. istanbulda olsaydın kemiklerini kırardım senin. veya istanbuldaysan adres ver ben kendim gelecem? senin işin yokmu güzel kardeşim 20 yaşında daha küçük bi kardeşimsin. dayak mı arıyorsun kendine? engelledim seni hala içeriğimi nasıl görebiliyorsun derdin varsa benimle gel yüzüme bi konuş bakayım
Kardeşim bu konuşmandan dolayı seni çıkardım. 6 kişi olarak devam ediyor. 20 TL atmıştım sana kendime alırım artıkSen ne kadar boş bi adamsın la. istanbulda olsaydın kemiklerini kırardım senin. veya istanbuldaysan adres ver ben kendim gelecem? senin işin yokmu güzel kardeşim 20 yaşında daha küçük bi kardeşimsin. dayak mı arıyorsun kendine? engelledim seni hala içeriğimi nasıl görebiliyorsun derdin varsa benimle gel yüzüme bi konuş bakayım
Hocam yeni konu aç burayıda kıtlettir, başlayalim.Kardeşim bu konuşmandan dolayı seni çıkardım. 6 kişi olarak devam ediyor. 20 TL atmıştım sana kendime alırım artık
küçük kardeşim seni muhattap almıyorum zaten gelip içeriğime neden zıplıyorsun? erkeksin madem adresini ver ben kendim geleceğim diyorum, bi çay ısmarlarım sana kardeş kardeş konuşuruz klavye erkekliği yapıyorsun ama bana bak sana düzgünce yaklaşıyorum. engellisin bende diyorum ve atlıyorsundostum gerçekler acıtır da sneın canın çok yanmış belli ben gerçekleri soyluyorum 5 10 tl için kendınızı bu kadar düşürmeyin yeter benle de muhattap olma lütfen