- 12 Mar 2019
- 3,070
- 1,164
:d kkral sana demedıAman abim ben bişey demedim, doğru olanı yaptın zaten
dostum git başka forumlarda takıl o zaman burayı karalayıp burdan ekmek kovalıyorsun kendınle çelişiyorsun boş olan şey burda sen oluyorsun o zamanBest10 bonus vermismi bakmaya geldim
Bets10 bets10 dan bakılır forumdan değilBest10 bonus vermismi bakmaya geldim
metin takip et rollingi başarılı olursa kendi payımdan sana şans payı atacağım kardeşim okcanın sagolsun abi tanıyoruz az cok senı, bliyoruz adaletli oldugunu o yuzden tebrik ederiz geçeriz işimiz bu
teşekkür ederim abi, isim cıkıyor bakamıyorum , bakarsam artık olmadı sende kalsınmetin takip et rollingi başarılı olursa kendi payımdan sana şans payı atacağım kardeşim ok
@FastGhost çıkaramadık seni kuradan kardeşim kızma oldumu
abim senin sikin sağolsun ne demek yüreğine sağlık@FastGhost çıkaramadık seni kuradan kardeşim kızma oldumu
kral banada dusmedıde sendekide cenabetlik yada listede yokdun bılemedım valla .D5 aydır bu forumdayım hemen hemen bir kere bile şu çekiliş zımbırtısından bi şahsıma bişey çıkmadı böyle saçmalık görmedim daha sikseler beğeni bile atmam bol şansların olsun @Nobleblood3568
sen ukraynada değil misin zaten yok şöyle böyle diyordun 1000 dolar 1000 atıyordun ne oldu bi anda sana :)5 aydır bu forumdayım hemen hemen bir kere bile şu çekiliş zımbırtısından bi şahsıma bişey çıkmadı böyle saçmalık görmedim daha sikseler beğeni bile atmam bol şansların olsun @Nobleblood3568
Seni de listeye ekliyorum 20 TL daha atıyorum ondan sonra başlıyoruzabim senin sikin sağolsun ne demek yüreğine sağlık
kardeşim seni varya öyle iyi anlıyorum ki 3 ay bende çekilşe kuraya girmedim sırf bu yüzden askerde 35 batı 1 tane doğu kalmıştı torbada valla gittim doğu olan 1 tane yi çektim mardin ömerlide yaptık askerliği subay olarak elimi zikeyim dedim ne diyeyimabim senin sikin sağolsun ne demek yüreğine sağlık