Sıkıntı yok hocam boşkoyIyi bakalim biz dahil olmayalim zaten bu forumda takildigim yok ayrimcilik hat safada
xmen abiyi, bilirim o tür haksızlıklıklarda işi olmaz
Sıkıntı yok hocam boşkoyIyi bakalim biz dahil olmayalim zaten bu forumda takildigim yok ayrimcilik hat safada
Anladım abi kuralı oldugunu bılmıyordum problem degil, kupon sahibi birşey yazmayınca like ve yorum yapanlar dahil sandım- tşklermetin sen kupon sonuçlandıktan sonra beğeni yapmışssın sen ve rookie
kardeş
Hadi kardeşim boş yapma yaNe fark eder kuponda oyle bir kuralmi yaziyor aman bos koyun kazannanlara tebrikler ama bu forum bos yani arada oyle giriyorim iste
sen kupon sahibinin yazdıklarını oku ondan sonra yorum yap kardeşNe fark eder kuponda oyle bir kuralmi yaziyor aman bos koyun kazannanlara tebrikler ama bu forum bos yani arada oyle giriyorim iste
@xmen7772 abim elin çok uğurlu:)
Hocam, böyle konusucaksan hiç girme bence, Sonradan geldik zaten, Benm kuponda olsa oyle yapardım. Like atıp çekılenleride dahil etmezdim. Girip girmemeiz konu sahıbıne kalmıştı zaten gıremedık teşekkürler herkezeNe fark eder kuponda oyle bir kuralmi yaziyor aman bos koyun kazannanlara tebrikler ama bu forum bos yani arada oyle giriyorim iste
tb :P@xmen7772 abim elin çok uğurlu:)
Forum boşsa ne işin var burdaNe fark eder kuponda oyle bir kuralmi yaziyor aman bos koyun kazannanlara tebrikler ama bu forum bos yani arada oyle giriyorim iste
kardeş adam 2 kuponu beğeneleri baz al dedi okuyun@xmen7772 abim elin çok uğurlu:)
Best10 bonus vermismi bakmaya geldimForum boşsa ne işin var burda
Yanlış yerdesin gir twitter hesabına bak.Best10 bonus vermismi bakmaya geldim
canın sagolsun abi tanıyoruz az cok senı, bliyoruz adaletli oldugunu o yuzden tebrik ederiz geçeriz işimiz bukardeş adam 2 kuponu beğeneleri baz al dedi okuyun
kendini katma dedi katmadım rokkie ve metin kupon sonuçlandıktan sonra gelmiş onlarıda alamadık yani suçlumuyuz şimdi adaletle davrandık diye
Aman abim ben bişey demedim, doğru olanı yaptın zatenkardeş adam 2 kuponu beğeneleri baz al dedi okuyun
kendini katma dedi katmadım rokkie ve metin kupon sonuçlandıktan sonra gelmiş onlarıda alamadık yani suçlumuyuz şimdi adaletle davrandık diye
Bonkör birine benziyorsun, hayırlısı kardeşim bol şans