Nurullah65
Üye
- 28 Eki 2018
- 2,575
- 840
bencede
Dileğim onurbey falan vardı an ve an maçı takip edip yazdı. Daha çok emeği geçende var şansı olan kazansın burda olanlardan tabi :)
Tesekurler kardesim ozelden attim paparayi
Jeton no:26203460Tamamdır abiler yapıyorhm çekilişi ama herkes katilmamis ben son kez yazıyorum buraya yorum olarak papara veya jeton numaranızı yazın 25 geçeye kadar 25 geçe yaparim cekilisi
Emeğine sağlık kardeşim.Abiler diger 2 kuponda tutarsa bi 3 kisiye daha vereceğim bu cekilisi kazananlarada biliyorsunuz legal bu kuponu gec sonuclandirir ama bu gece gonderirim diye dusunuyorum
Bol sansiniz olsun umarim ise yararEmeği
Emeğine sağlık kardeşim.
umarım canım kardeşim. sitenin tekinde çevrimi tamamladım yatırım bekliyor bunu çoğaltabilirsem oraya yatırıcam. Orayı çekebilirsem bende bu listenin devamındaki kişilere 10 ar lira göndericem.Bol sansiniz olsun umarim ise yarar
Tamam abi su kupon sonuclansin cekip gondericem paralarınıziumarım canım kardeşim. sitenin tekinde çevrimi tamamladım yatırım bekliyor bunu çoğaltabilirsem oraya yatırıcam. Orayı çekebilirsem bende bu listenin devamındaki kişilere 10 ar lira göndericem.
Sorun yok kardeşim. Dedim ya harçlığın yoksa kaladabilir benimkisi canın sağolsun senin almış kadar oldum şimdidenTamam abi su kupon sonuclansin cekip gondericem paralarınızi
umarım canım kardeşim. sitenin tekinde çevrimi tamamladım yatırım bekliyor bunu çoğaltabilirsem oraya yatırıcam. Orayı çekebilirsem bende bu listenin devamındaki kişilere 10 ar lira göndericem.
Tacsiz kral:)biri kral mi dedi??? :)
su brıngton macı gelmıs neden sonuclanmamıskı dıgerıde geldı say bol sansVuda son 2 kupon 2 side kazanırsa 3 kisiye daha vereceğim 1 i kazanirsa maalesef veremem öğrenciyim dershane taksidim var anlayış gösterelim bu yoruma teşekkür edenlerden yapacağım çekilişi kuponların sonunda eger kazanırsa