Dostum çekilişini yap bana çıkmıcak ne de olsa :)))))
O kadarda degil tabi universite okuyoruz ne de olsa :) :) kardesim@Dileğim sende küçülde cebime gir :)))))
Özel olarakta atabilirsiniz 25 geceye kadar atinda isminiz ile beraberPaparayi yprum olarak atmamizda bi sajinca varmi acaba
Kardeşim dost tavsiyesi herkesi dahil etme çekilişe. Bak onurbey dileğim falan sabahtır burda kupona totem yapıyorlar. Alakasız biri gelicek iki klavye tuşuyla alıp gidecek arkadaşlara yazık olur. Sen bilirsin tabi yinede :)Özel olarakta atabilirsiniz 25 geceye kadar atinda isminiz ile beraber
Dogru diyorsun abi tesekkur edenlerden yapiyorum benKardeşim dost tavsiyesi herkesi dahil etme çekilişe. Bak onurbey dileğim falan sabahtır burda kupona totem yapıyorlar. Alakasız biri gelicek iki klavye tuşuyla alıp gidecek arkadaşlara yazık olur. Sen bilirsin tabi yinede :)
Oyle olmasi gerekir tabi kendi bilir yinedeKardeşim dost tavsiyesi herkesi dahil etme çekilişe. Bak onurbey dileğim falan sabahtır burda kupona totem yapıyorlar. Alakasız biri gelicek iki klavye tuşuyla alıp gidecek arkadaşlara yazık olur. Sen bilirsin tabi yinede :)
Ne zaman teşekkür ettiğinede bak. İşi düşünce yanında olanın değil, düştüğünde yanında olanın değerlidir :)Dogru diyorsun abi tesekkur edenlerden yapiyorum ben
2718935637Tamamdır abiler yapıyorhm çekilişi ama herkes katilmamis ben son kez yazıyorum buraya yorum olarak papara veya jeton numaranızı yazın 25 geçeye kadar 25 geçe yaparim cekilisi
1060186017 paparaTamamdır abiler yapıyorhm çekilişi ama herkes katilmamis ben son kez yazıyorum buraya yorum olarak papara veya jeton numaranızı yazın 25 geçeye kadar 25 geçe yaparim cekilisi
Dileğim onurbey falan vardı an ve an maçı takip edip yazdı. Daha çok emeği geçende var şansı olan kazansın burda olanlardan tabi :)Kardesim tesekkur edeni bosver kim yanida ikisaattir zamanini ayiriyor kimi200 mbni,yiyor ona gore degerlendir bence