Bi 15 dakika sonra yaparim cekilisi herkes gorsun herkes katilsin istiyorum abilerim tesekkurler hepinize seviyorum sizlsri cansiniz var olunHepinize teşekürler abiler lise son öğrencisine nimet geçti şimdi sıra çekilişte bu yorumumu beğenin yapayım çekilişi 3 kişiye 10 tl
Yeterki tutsun be kardeşim bürolar ve iddaa kazanacağına biz kazanalımHatta abiler benim 2 açık kuponum daha var o ikiside tutarsa bi 3 kişiye daha yapacağım o 2 kuponda bunlar
Inşallah abim dershane taksidini ödeyeceğimYeterki tutsun be kardeşim bürolar ve iddaa kazanacağına biz kazanalım
Yok abi olmaz sizlerinde şansınız yardımcı oldu bana 3 kişiye bi 10 lira vermez isem içim rahat etmezLiseli kardeşimiz bizimde ihtiyacımız var da sen yinede ne bileyim harçlığın yoksa boşver. Bu arada kombineye tekte 1000 atan adamlar utanır belki. Hep demişimdir dimi @Dileğim dünyanın adaletsizliği fakirlerin değil zenginlerin doymamasından..
Aynen kardesim su guzel soz cok haklisinLiseli kardeşimiz bizimde ihtiyacımız var da sen yinede ne bileyim harçlığın yoksa boşver. Bu arada kombineye tekte 1000 atan adamlar utanır belki. Hep demişimdir dimi @Dileğim dünyanın adaletsizliği fakirlerin değil zenginlerin doymamasından..
masalla bayagı garantıcısın cok ıyı yapıyorsun az olsun oz olsun boyle devam tebrıklerHatta abiler benim 2 açık kuponum daha var o ikiside tutarsa bi 3 kişiye daha yapacağım o 2 kuponda bunlar
Bir teşekkürümüzde karşılaşmanın hakemi Robert Kampka'ya o zaman iki penaltıyla yanımızda oldu :))))Yok abi olmaz sizlerinde şansınız yardımcı oldu bana 3 kişiye bi 10 lira vermez isem içim rahat etmez
Vallahi ilkokul 7.sınıftan beri oynuyorum abi bayi önünde amcalara oynatırdımmasalla bayagı garantıcısın cok ıyı yapıyorsun az olsun oz olsun boyle devam tebrıkler
7.sinifta baslaman kotu olmusVallahi ilkokul 7.sınıftan beri oynuyorum abi bayi önünde amcalara oynatırdım
Abi jetonda var paparada var kimin neyi varsa ondan atarımKardesim paparadan mi,atcaksin kazanana
Canın sağolsun abi200 mb internetim var sahadan ne kadar yediyse alırım onu senden @Dagmarus :)))
yni yastayizdir abi demene gerek yok kardesimAbi jetonda var paparada var kimin neyi varsa ondan atarım
Dostum çekilişini yap bana çıkmıcak ne de olsa :)))))Abi jetonda var paparada var kimin neyi varsa ondan atarım