30 dkGeri iadesi jeton hesabına geç dusuyomus @lutonbaskanı Öyle söyledi
30 dkGeri iadesi jeton hesabına geç dusuyomus @lutonbaskanı Öyle söyledi
Jetona cekiyorum hic kesmiyor ki bana :) ordan paparaya cekiyorum baam:):)ATM çekimine 4000 e. 200 masraf aldı 200 TL adam vurur bu millet
Kardes saniyede bir iptal etme sunuda hemen cek papara hesabina ordan hesabina yatariptal verdim bakalım ne olacak paparayamı çeksem yoksa daha hızlı çekim yaptıran hangi yöntem
Kardes saniyede bir iptal etme sunuda hemen cek papara hesabina ordan hesabina yatar
Sen bilirsin hacimyok saniyede bir iptal etmiyorum ilk iptalim işte dünden beri bekliyorum. paparaya çekim vereceğim iptal ettirdim geri gelsin para bakiyeye onu bekliyorum.
Bu bilgi için tşklerJetona cekiyorum hic kesmiyor ki bana :) ordan paparaya cekiyorum baam:):)
Jetondan banka hesabina papara limitin dolmadiysa cekip ordan hesabiniza cekin en azindan 1 tl papara keser okadar:):)Bu bilgi için tşkler
Manuel verecekain kardeş attırma jeton geçmişini şimdi banayok saniyede bir iptal etmiyorum ilk iptalim işte dünden beri bekliyorum. paparaya çekim vereceğim iptal ettirdim geri gelsin para bakiyeye onu bekliyorum.
Bir bildiğimiz varyok saniyede bir iptal etmiyorum ilk iptalim işte dünden beri bekliyorum. paparaya çekim vereceğim iptal ettirdim geri gelsin para bakiyeye onu bekliyorum.
Yav manuel
Manuel verecekain kardeş attırma jeton geçmişini şimdi bana
Papara yazı tura işi 10 Saniyede de gelebilir 48 saate manuel çekim ortalama 3 saatmanuel mi vereyim diyorsun papara daha erken değil mi?
Özelden yaz lazımsa hala%2 kesiyor zaten karsilarim onu
Hallettik ve kaybettik malesefÖzelden yaz lazımsa hala
kardeş bunu çekmeme yardımcı olabilir misin ? Yatırım isteniyor en düşük de jeton ile var yatırım 20 TL . Çekimden hemen sonra ulaşırım sana . Papara dersen de akşama doğru dönebilirim ancak.50 tl jeton vardır beyler lazım olan varsa yazsın
hayrlı olsn :)Teşekürler abi