@asum58 yapi kredide ayni sikinti var dediler atm mi bozuk dedim kusura bakmayin isleminiz sonuclanacak kisa surede dedi :)
mobilden bi cekim daha verdim paparaya jetonun bi onemi kalmadi ne zaman yatirirlarsa artikya banada dünden beri finansbak atm sinde sorun varmışta sonra güncelleme olmuşta ölme eşşeğim ölme . banada aynısını diyorlar en kısa süre diyorlar 12 saati geçti
mobilden bi cekim daha verdim paparaya jetonun bi onemi kalmadi ne zaman yatirirlarsa artik
Gene ayni hizda gelecek agir gelicekiptal etsem bende paparaya çeksem acaba yinede çok beklermiyim bilmiyorum ki
iptal etme hesabina gec dusuyomus geri iadeiptal etsem bende paparaya çeksem acaba yinede çok beklermiyim bilmiyorum ki
iptal etme hesabina gec dusuyomus geri iade
Destek ne diyorbu jetonun yapacağı işe ben şimdi . off
Yav manuel banka de kardeşim atm çekimi demebu jetonun yapacağı işe ben şimdi . off
Yav manuel banka de kardeşim atm çekimi deme
Haci dokunma gelir sabretkardeşim atm dedim bir kere iptal edersem şimdi yine uzar çekimim diye etmiyorum iptal. ödeme var adam bekliyor dünden beri ayıp oldu güvendik bu jetona bekletiyorlar kaç saattir. iptal etsem siteye atsam çapraz çekim versem mi diye düşünüyorumda sonra kaybedersem diye de tırsıyorum
Yok sen iptal et 30 dk ya hesabına düşer manuel çekim yapcan max 3 saate düşer hesabınakardeşim atm dedim bir kere iptal edersem şimdi yine uzar çekimim diye etmiyorum iptal. ödeme var adam bekliyor dünden beri ayıp oldu güvendik bu jetona bekletiyorlar kaç saattir. iptal etsem siteye atsam çapraz çekim versem mi diye düşünüyorumda sonra kaybedersem diye de tırsıyorum
Haci dokunma gelir sabret
Yok sen iptal et 30 dk ya hesabına düşer manuel çekim yapcan max 3 saate düşer hesabına
Geri iadesi jeton hesabına geç dusuyomus @lutonbaskanı Öyle söylediYok sen iptal et 30 dk ya hesabına düşer manuel çekim yapcan max 3 saate düşer hesabına
ATM çekimine 4000 e. 200 masraf aldı 200 TL adam vurur bu milletDaha tövbe jetona kalan parayı paparaya cekecem
900 liraya 45 lira kestiler daha jetona çekmem para felanATM çekimine 4000 e. 200 masraf aldı 200 TL adam vurur bu millet
Geri iadesi jeton hesabına geç dusuyomus @lutonbaskanı Öyle söyledi
Valla lutonbaskani devamlı jetoncu iptal etme sakin bekle dedi bide geri iadesini beklersin dedigeri iadesi geç mi sürüyor iadeyide mi bekletiyorlar haydaaa