- 9 Ara 2018
- 3,449
- 971
Son 55 kaldı hocam işini görürse yollayayim100tl jeton lazim yardimci oalcak var ni
Son 55 kaldı hocam işini görürse yollayayim100tl jeton lazim yardimci oalcak var ni
Atm verdim feli hiç sorma 45 lira kesiyomus meret@gs1905bb manuel havaleye çekim ver 2 3 saat sürer
Çektin miAtm verdim feli hiç sorma 45 lira kesiyomus meret
Çekimi verdim kanka 10 dakika önce ama cok uyaniklar ha cekim verirken kesilen miktari soylemiyolar hesaptan direk dusuyolarÇektin mi
Yaramaz eyvallahSon 55 kaldı hocam işini görürse yollayayim
Kesintiyi karşılarsan gönderiyim banada papara lazımYaramaz eyvallah
Daha tövbe jetona kalan parayı paparaya cekecemJeton ne lanet bişey atsan atılmaz çeksen zor çekiyon siteye atsan promosyon vermiyor
Başkan manuel havale 2 3 saat sürüyor amaDaha tövbe jetona kalan parayı paparaya cekecem
atm daha cabuk geciyor dedi bi arkadas kanka o yuzden oyle yaptimBaşkan manuel havale 2 3 saat sürüyor ama
yapi kredi verdim ama henuz birsey yok atm cekimi ileGaranti bankası hesabinda varsa 1 saat biĺe sürmüyor manüel de
Atm çekimi çok geç geliyor ve kesinti varyapi kredi verdim ama henuz birsey yok atm cekimi ile
devamli ceken bi arkadasa sordum atm ile cek dedi en hizlisi o dedi oyle yaptik yanlis mi yaptik yoksaAtm çekimi çok geç geliyor ve kesinti var
Ben manuel çekiyorum atm hiç cekmedimdevamli ceken bi arkadasa sordum atm ile cek dedi en hizlisi o dedi oyle yaptik yanlis mi yaptik yoksa
onaylaninca mail geliyomus galiba nasil takip edecek uygulama uzerinden nasil anlayacam gonderdikleriniBen manuel çekiyorum atm hiç cekmedim
açtım kardeşim paparaO papara kullanmiyoki kardesim
%2 kesiyor zaten karsilarim onuKesintiyi karşılarsan gönderiyim banada papara lazım