- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Bncede 30 TL falan verir,,adanayi aynen oynarım büyük ihtimalle,,30 lira verir tahminen misli giren fazla olmadıysa
Bncede 30 TL falan verir,,adanayi aynen oynarım büyük ihtimalle,,30 lira verir tahminen misli giren fazla olmadıysa
Eyvallah,,bico diyince öyle düşündüm,Bir yanlış anlaşılmanın önüne geçeyim. Erzurumlu değilim
Aynen kardeşim,,plakayı verdi:):)61 lira verdi. Kasayı 2ye katladın @gogo
Afiyet olsunAynen kardeşim,,plakayı verdi:)
Yarışı Adana'ya gider,,diğer yarisida arkadaşlara giderken bir şeyler alirim
İyi para abi adam 2 tekle buldu. Yıktığı yerler gelse bir lira ederdi61 tl vermiş
Sayılır ilk ayak sadece süpriz geldi kalanlar favori plaseArkadaşlar 6 li mi 61 tl verdi. Yani hepsi kafa atlarmi gelmiş oldu
Yaklaşık 15 sene önce felan arkadaş sayesinde az çok oynadım ama ozamanlar çok veriyordu bugünün parası ile 150 200 milyar alanlar oluyordu.. suan veriyor mu hiç o kadarSayılır ilk ayak sadece süpriz geldi kalanlar favori plase
Bende 4.5 yıldır oynamıyorum ama verir ayda bir kerede olsa bazan üst üste verdiği de olurYaklaşık 15 sene önce felan arkadaş sayesinde az çok oynadım ama ozamanlar çok veriyordu bugünün parası ile 150 200 milyar alanlar oluyordu.. suan veriyor mu hiç o kadar