- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
Bu ayakta 5 gelirse o parayı verir ,4 veya 3 gelirse,,onuda vermez:(Yazdığın gibi gelirse 70.80 lirası var kuponun. Akşam Adana parası çıkar:)
Tutsunda akşama dediğin gibi sermaye lazım:)
Bu ayakta 5 gelirse o parayı verir ,4 veya 3 gelirse,,onuda vermez:(Yazdığın gibi gelirse 70.80 lirası var kuponun. Akşam Adana parası çıkar:)
Memduhağa sürdirek favori görünüyor. Yıkılırsa para ederBu ayakta 5 gelirse o parayı verir ,4 veya 3 gelirse,,onuda vermez:(
Tutsunda akşama dediğin gibi sermaye lazım:)
Normalde geçilmez kardeş,bu gruba uzak bile çekebilir,ama ben 5 numarayı çok tutuyorum,, inşallah gelir,,aksakallı ile Memduh ağa zaten bu günün direkleriydi,,biri geldi bari Memduh gelmesin,,Memduhağa sürdirek favori görünüyor. Yıkılırsa para eder
Selim yanlış görmediysem bültende tek at biniyor. Alabilir. Gerçi bu mesafelerin jokeyi değil ama benimde süprizse aslanturbo gözüme ilişiyorNormalde geçilmez kardeş,bu gruba uzak bile çekebilir,ama ben 5 numarayı çok tutuyorum,, inşallah gelir,,aksakallı ile Memduh ağa zaten bu günün direkleriydi,,biri geldi bari Memduh gelmesin,,
Alperkaganı çekmişlerdi yarıştan öyle hatırlıyorum. Annesi bulunamamıştı. Ama iyi para götürdüİki turbo yavrusu,,ey gidi turbo,,alperkagan İngiliz kırması arapa geçilmişti,,
İki ozhaber yavrusu
Kafkas - masuka yavrusu
:)
Aslında demir turbonun bu koşuda ,nasıl kosacagini merak ediyorum,,
Aynen kardeşim,,el maktumun Arap atları ,zaten İngiliz atı gibi cusseleri,alperkagan i da bu şekilde ,Alperkaganı çekmişlerdi yarıştan öyle hatırlıyorum. Annesi bulunamamıştı. Ama iyi para götürdü
10 numaralı ozcocuk,ozhaber yazmisimAynen kardeşim,,el maktumun Arap atları ,zaten İngiliz atı gibi cusseleri,alperkagan i da bu şekilde ,
Son ayağı inceledim 10 numaralı ozhaber çok iyi göründü bana,,oynamadan önce fark etsem,10 u tek atabikirdim
Sanmam hep handikap koşmuş istikrarsız. Bir yol olmaz o attanAynen kardeşim,,el maktumun Arap atları ,zaten İngiliz atı gibi cusseleri,alperkagan i da bu şekilde ,
Son ayağı inceledim 10 numaralı ozhaber çok iyi göründü bana,,oynamadan önce fark etsem,10 u tek atabikirdim
Egeberk yeşilli,,anne masuka,,handikap onda,,yüksek şansı varYeşil jokey formalı safkan hangisi göremedim ama yarışa bayağı hazır. O alır gibi
Yok 4 numara özcanın at memduhağaE
Egeberk yeşilli,,anne masuka,,handikap onda,,yüksek şansı var
Evet ya karıştırdım formaları,,ama dediğim gibi Memduh uzak çekti,Yok 4 numara özcanın at memduhağa
Özacandan çifte bekliyorsun. Bugün iyi durumda iki yarış aldı zaten. Bu çifteyi yaparsa son ayak gelir. Tekrar bol şansMisli oynasak hep sürprizler olurdu,,şans yok,,kuponun tutacaginin garantisi yok,tutsa bile parayı zor kurtarir,
Para önemiz yarışlarda bilirsin. Bak bahsim yok takip ediyorum. Hipodrom gğnlerinden aklıma geliyor da tribünde başlayan yarış bittiğinde kendimi tel örgülerde bulurdum:)100 tl nin üstünde vermez altılı kafada ganyan var sadece...