- 29 Eki 2018
- 11,896
- 11,241
İnşallah bakalım kardeşimÖzacandan çifte bekliyorsun. Bugün iyi durumda iki yarış aldı zaten. Bu çifteyi yaparsa son ayak gelir. Tekrar bol şans
İnşallah bakalım kardeşimÖzacandan çifte bekliyorsun. Bugün iyi durumda iki yarış aldı zaten. Bu çifteyi yaparsa son ayak gelir. Tekrar bol şans
100 de vermez kardeşim,,100 tl nin üstünde vermez altılı kafada ganyan var sadece...
Bakamadım bültene bakınca yazarım. Bu arada özcan getirdi çifteyi yaptı. Dışa açılmasa uzak olurdu farkMuhtemelen oynarım bu şablonu,ilk ayağı tek bırakırsam sanırım 10 TL olur kupon,, bakalım,,
Kesinlikle kardeşimBakamadım bültene bakınca yazarım. Bu arada özcan getirdi çifteyi yaptı. Dışa açılmasa uzak olurdu fark
Kardeşim evdeyim,,
Dogru biliyorum,,Ya bir de gogo gürcü dilinde kadın anlamında:) trabzonlu olarak bilmiyor olmazsın değil mi:)
Eyvallah kardeşim:))))bol sanslar hayvansever arkadaslar ;)
İyiymiş bico:)Dogru biliyorum,,
Ama bnm Gogo nun anlamı,,
Bir ortama girdiğinde,gör anla,bekle,ortam sarmiyorsa ,kaç uzaklas, go.... go....
Yani Gogo:)
Erzurum lu kardeşim,,aynen geldi,,bırak dinulunce sağına soluna baktı,mesafe uygundu,kilo yu rakiplerine kabul ettirdi,,Geldi karaşövalye