- 12 May 2019
- 2,417
- 1,892
tutsun tabi hocam ya neden tutmasın :)Ya tutarsa der gecerim :)
tutsun tabi hocam ya neden tutmasın :)Ya tutarsa der gecerim :)
Ukraynada benim vatandaşlığım mevcut şirket açmada sıkıntı yokhocam planlarımız vardı bir kaç kişi ukrayna bağlanıtılı olabilir ama işte hem burda kadro kurman lazım hem yurdışında olmayacak şeyler değil :)
Ortak danaya girer gibi siteye girceksiniz sanirsamUkraynada benim vatandaşlığım mevcut şirket açmada sıkıntı yok
şubatda gitmeyi düşünüyorum bakalım şöyle içime sinerse orda hayatımı devam etmek istiyorum küçük çaplı hostel işletmeciliği felan kader :)Ukraynada benim vatandaşlığım mevcut şirket açmada sıkıntı yok
P6 kacti gol yedi iptal oldu pesine p6 dan atti :) 3 dkda macin icinden gecti var sistemiiyi işte atsınlar :)
aga bunlara var yeni geldi bokunu çıkarırlar artıkP6 kacti gol yedi iptal oldu pesine p6 dan atti :) 3 dkda macin icinden gecti var sistemi
Aynenaga bunlara var yeni geldi bokunu çıkarırlar artık
Bu sezon şenlik PL'de desene. :)P6 kacti gol yedi iptal oldu pesine p6 dan atti :) 3 dkda macin icinden gecti var sistemi
Tuhaf kısmı hep bu city vardan cekiyor tothenam Macı neydi ya oyle millet soyunma odasına gitti iptal geldi :) sissoko soyunma odasına gidip aglamıs elendik diyeBu sezon şenlik PL'de desene. :)
Burnley'e de ofsayt verdiler hiç oldu gol. Adamlar zaten 5 maçta 1 gol zor atıyor o da var'a gitti. :confused:Tuhaf kısmı hep bu city vardan cekiyor tothenam Macı neydi ya oyle millet soyunma odasına gitti iptal geldi :) sissoko soyunma odasına gidip aglamıs elendik diye
İy gol aldık bu var ligin anasını siker hızlı oynanan ligde var mı olur yaBurnley'e de ofsayt verdiler hiç oldu gol. Adamlar zaten 5 maçta 1 gol zor atıyor o da var'a gitti. :confused:
Pozisyonun bitmesi olayı da tam bi' saçmalık.İy gol aldık bu var ligin anasını siker hızlı oynanan ligde var mı olur ya
Dunya kupasında harika gitti bu var ama ligler de masraf az olsuna gittiler gliba cok sıkıntılı. Copa Amerika zayen tam komediydi kornere cıkıyor var ile konusuyor :)Pozisyonun bitmesi olayı da tam bi' saçmalık.
Hakemin var'a bakması tamamen şov. Var hakemi bir şey diyorsa kesin olmalı. Adam 10 kameradan izliyor, maç hakemi tek ekrandan saçmalık.Dunya kupasında harika gitti bu var ama ligler de masraf az olsuna gittiler gliba cok sıkıntılı. Copa Amerika zayen tam komediydi kornere cıkıyor var ile konusuyor :)