801 oranda son maç beklenmez siteyle pazarlığa oturulurYok gormedim ama buyuk ihtimal 70 80 orandir kimse ugrasmasin diye rol yapiyor tahminimce
801 oranda son maç beklenmez siteyle pazarlığa oturulurYok gormedim ama buyuk ihtimal 70 80 orandir kimse ugrasmasin diye rol yapiyor tahminimce
Mantikli %30 pay alinir yada bosver benimle @maxaljin in yatirimlarini kendine istesen yeter haftalik801 oranda son maç beklenmez siteyle pazarlığa oturulur
40k verse kupon 30a çözeriz işi pazarlıkla 10k sitede kalsın tutsa bile üzülmemMantikli %30 pay alinir yada bosver benimle @maxaljin in yatirimlarini kendine istesen yeter haftalik
Bu ne la gece gece midem kalktı gecer ten yaptın mı bunu yoksa fotomontaj mı :)
Orjinal :)Bu ne la gece gece midem kalktı gecer ten yaptın mı bunu yoksa fotomontaj mı :)
Kafalar pırıl pırıl o zaman :) saka bi yana sans varsa bagdattan döner yine gelir kuponOrjinal :)
Bakicaz kimden nerden doner bilememKafalar pırıl pırıl o zaman :) saka bi yana sans varsa bagdattan döner yine gelir kupon
Oyle bi ihtimal dusunmuyorum olk mactan gitsin ama tek golden gitmesin:) her sey guzelde tek gole yatarsa cok koyar hadi bakalim
betco alt yapılı site kurmanın maliyeti 100.000 bu kupon gelirse kepengi indirir gider :)
100k para değil. Kasım'da kuralım bir tane.betco alt yapılı site kurmanın maliyeti 100.000 bu kupon gelirse kepengi indirir gider :)
Ya tutarsa der gecerim :)@sait212, bu oranlar böyle gelmez beyler. Ya kafa çok sakin full relax olacak. Yada cidden mantıklı bir şekilde isteyeceksiniz. Derinlere dalmadan böyle kuponlar gelmiyor maalesef.
50, 50 paranızı hiç etmeyin.
hocam planlarımız vardı bir kaç kişi ukrayna bağlanıtılı olabilir ama işte hem burda kadro kurman lazım hem yurdışında olmayacak şeyler değil :)100k para değil. Kasım'da kuralım bir tane.