Pazar 23.59 son paylaşım saitcim forumlardaDumende pazar 23.00 den yarin 16.00 ya cekildi
Pazar 23.59 son paylaşım saitcim forumlardaDumende pazar 23.00 den yarin 16.00 ya cekildi
Sadece 1 kez ödül alabiliyormuşuz. Deneyecektim de gerek görmedim.Ayrıca adam düşünür 150 yi geçemezler zaten niye 801 deneyip riske gireyim diye ağam bizimle eğlenir
İkinci yedek çıkmışım zor yani 1 yedek olsak belki şansımız olurdu :(Bizden kimse yok sanırım. @madmen abi yedek çıkmış.
Belli olmaz abi. 2 kez arayıp bay geçiyorlar sanırım.İkinci yedek çıkmışım zor yani 1 yedek olsak belki şansımız olurdu :(
Yav alay etme bizle :p801 de olabilir 810 da hayatta tam rakamı vermem 23.59 pazara kadar sonra üzerime oynanır 900 oran denerler
eski kombinecilerden kim kaldıYav alay etme bizle :p
Seninki bu hafta mı kankaBen yatıyorum tadım kaçtı
HaftayaSeninki bu hafta mı kanka
Tadın niye kaçtı o zaman la haftayaysa bu hafta bana bırakHaftaya
118 oranı bişey sandık 800 oran diyon ya haftaya neler çıkarTadın niye kaçtı o zaman la haftayaysa bu hafta bana bırak
umarım seninki gelir de benimki gelmedi diye teselli ederim kendimi801 de olabilir 810 da hayatta tam rakamı vermem 23.59 pazara kadar sonra üzerime oynanır 900 oran denerler
118 oranı bişey sandık 800 oran diyon ya haftaya neler çıkar
Yok gormedim ama buyuk ihtimal 70 80 orandir kimse ugrasmasin diye rol yapiyor tahminimce@sait212 başkan sen kuponu gördün mü