- 13 Kas 2018
- 19,943
- 26,411
Meksika gordun mu eger kasam varsa iy 0.5 almazsam kendimi asla affetmem :)kurutma bızı de yakısıklı gıdelım guzel guzel :)
Meksika gordun mu eger kasam varsa iy 0.5 almazsam kendimi asla affetmem :)kurutma bızı de yakısıklı gıdelım guzel guzel :)
kalan cevrım bu 12 dan buraya kadar ındırdık bakalımMeksika gordun mu eger kasam varsa iy 0.5 almazsam kendimi asla affetmem :)
Seri iy gol al 2 mac bomba gitsin ama arjatine bulasma sana tavsiye olabilirse Kolombiya ya da bulasma :) suan mesela paraguay iy gol var ama yanına bulamadım mls 2.5 ust ile kombine yapılabilirkalan cevrım bu 12 dan buraya kadar ındırdık bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 49029
Geçmiş olsun bende eski formuma döndüm dün gece bitirdik parayıHos geldin :) yaktılar beni seatle 2.5 alt dedim ilk defa alt aldık 90 artı 3 de yattı simdi bonus cevirmek ile ugrasıyorum
Dun gece 8 de 7 yaptım burda Rolling vardı guzeldi nasıl bitirdin sakın Houston ust aldım demeGeçmiş olsun bende eski formuma döndüm dün gece bitirdik parayı
Yok ya schalke kg oynadım antalya kg ile beraber antalya geldi schalke 3-0 yenildi bide dortmunda yüklü girdim 2.5 ve dort takım 1.5 yaktı öldürdü şerefsizlerDun gece 8 de 7 yaptım burda Rolling vardı guzeldi nasıl bitirdin sakın Houston ust aldım deme
Dold dunun supriziydi yazık olmus gecmis olsun tiptırım toparlarsın ins aradakupon at da yararlanalımYok ya schalke kg oynadım antalya kg ile beraber antalya geldi schalke 3-0 yenildi bide dortmunda yüklü girdim 2.5 ve dort takım 1.5 yaktı öldürdü şerefsizler
gol gelmıyo golDold dunun supriziydi yazık olmus gecmis olsun tiptırım toparlarsın ins aradakupon at da yararlanalım
Sorma 2li kombine bir geldi benim leon yakacakgol gelmıyo gol
Cuma günü bjk kg ve dusseldorf üste 500 atmıştım 1900 aldım dusseldorfun 2.5 üst oranı 2 ydi maçta 6 gol oldu öyle çok içime sinen oldukça atıcamDold dunun supriziydi yazık olmus gecmis olsun tiptırım toparlarsın ins aradakupon at da yararlanalım
Aynen oranı coktu bende onu anlamadım halbu ki tam ust mactı Hertha macları rahst ust oluyorCuma günü bjk kg ve dusseldorf üste 500 atmıştım 1900 aldım dusseldorfun 2.5 üst oranı 2 ydi maçta 6 gol oldu öyle çok içime sinen oldukça atıcam
Aynen bende anlayamadım da milleti şaşırtmak için yaptılar herhaldeAynen oranı coktu bende onu anlamadım halbu ki tam ust mactı Hertha macları rahst ust oluyor
Olabiliyor bugun Phil Macı her per 54.5 ust actılar saka gibi yaAynen bende anlayamadım da milleti şaşırtmak için yaptılar herhalde
Meksika sosu resmen bu ne cigerim yandı
Mls ye kasa girilir bakalım rahst ust olması lazım Beckhamın takımı cop