- 6 Kas 2018
- 10,087
- 7,085
baktı ve Envigado macı 0.5 üst dedi :)Mac yok suan ama tavsiyem iy gol al 2 tane dakka 10 anca öyle biter bu cevrim baalayınxa söylerim sana
baktı ve Envigado macı 0.5 üst dedi :)Mac yok suan ama tavsiyem iy gol al 2 tane dakka 10 anca öyle biter bu cevrim baalayınxa söylerim sana
Sevmiyorum onları ya :)baktı ve Envigado macı 0.5 üst dedi :)
Cerro dan Bi gol al los angeles iy ev 0.5 ust al dicektim neyse burda alt ins gol CıkmaHadı bakalım gece gece kasındık ama
Ekli dosyayı görüntüle 49025
ınsallah cıkmazCerro dan Bi gol al los angeles iy ev 0.5 ust al dicektim neyse burda alt ins gol Cıkma
Bi gol gelmis :(ınsallah cıkmaz
ya cerro ya merro :)Bi gol gelmis :(
Bi gol gelmis :(
Hadı bakalım gece gece kasındık ama
Ekli dosyayı görüntüle 49025
Oo tiptırımBol şans umut markodan tam çevrimi bitirdiğimde kasam da bitmişti zamanında inş sen çekersin
inşallah bakalım kasa 1.5 da kalan cevrım yorucak net 8 k var en azBol şans umut markodan tam çevrimi bitirdiğimde kasam da bitmişti zamanında inş sen çekersin
Gece zorlama fazla yarınıda var acelesi yoksainşallah bakalım kasa 1.5 da kalan cevrım yorucak net 8 k var en az
Kupon kokusunu aldım geldim tiptırımOo tiptırım
bılmedıgım taımlara gıtmıyorum zaten bodozlama yok bende bakalımGece zorlama fazla yarınıda var acelesi yoksa
Guzel leona bende aldım bol sans
Hos geldin :) yaktılar beni seatle 2.5 alt dedim ilk defa alt aldık 90 artı 3 de yattı simdi bonus cevirmek ile ugrasıyorumKupon kokusunu aldım geldim tiptırım
kurutma bızı de yakısıklı gıdelım guzel guzel :)Guzel leona bende aldım bol sans