- 6 Kas 2018
- 10,087
- 7,085
gayet güzel bence Benfica gelirse Şili olacak gibiFantezi Kuponumuz
Ekli dosyayı görüntüle 49133
gayet güzel bence Benfica gelirse Şili olacak gibiFantezi Kuponumuz
Ekli dosyayı görüntüle 49133
Aynen bende dikkat ettim bu 2 si Surekli kacırıyor hadi cisse golcu adam da sol beke surekli kacırdıgı halde penaltı attırmak nedirBu Telles ile Cisse dünyanın en kötü penaltıcıları halen neden ısrarcılar anlamadım
Ne zaman Porto istatistiğe tıklasam missed penalty Telles diyor :) Gomis de böyleydi halen kaçırıyor arada Al Hilal deAynen bende dikkat ettim bu 2 si Surekli kacırıyor hadi cisse golcu adam da sol beke surekli kacırdıgı halde penaltı attırmak nedir
Forvet atmak ister ego yapar cok golu olsun diue de Telles sen kim kopek ya :)Ne zaman Porto istatistiğe tıklasam missed penalty Telles diyor :) Gomis de böyleydi halen kaçırıyor arada Al Hilal de
Ömer Bayram > TellesForvet atmak ister ego yapar cok golu olsun diue de Telles sen kim kopek ya :)
Olacak is degil 6 dakka 20 sayı 1.40 da 14 sayı attılar ona ragmen gelecekti neyse gecmis olsn tekrar hayırlı gecelerserefszı clev 4 sanıye kalmıstı 4 be
saol abı valla uzerımızde var bı cenabetlık saka gıbı oyun oldu yaOlacak is degil 6 dakka 20 sayı 1.40 da 14 sayı attılar ona ragmen gelecekti neyse gecmis olsn tekrar hayırlı geceler