- 9 Ara 2018
- 3,449
- 971
aradigim yorum tesekkur ederim5 senede bir mekanin sahibi :LOL: :LOL:
aradigim yorum tesekkur ederim5 senede bir mekanin sahibi :LOL: :LOL:
Her takım iniş çıkış yaşar, aziz yıldırım gittikten sonra rahatladık ki ali koç ilk sene şampiyonluk sözü vermedi, sosyal platformlarda olsun her yerde var olmaya başladık yani revolution. Beşiktaşı nimetten saymıyorum ama bu iş başakşehirle olan şampiyonluk yarışına benzemez ki bu sene 2 aday var FB trabzon gerisi traş makinesi5 senede bir mekanin sahibi :LOL: :LOL:
Haldun üstünele verselerdi transferi gelirdi geçen senede bu abdurrahime verdiler kulübe teşekkür ediyoruz bizi çok iyi ağırladılar dedi geldi bu senede foto çekindi geldiNot aldım, falcao gelmeyecek ama yavrum onu söyliyim
En güzel topu trabzon oynuyor ya çok beğeniyorum inşallah biz olamazsak onlar olurHer takım iniş çıkış yaşar, aziz yıldırım gittikten sonra rahatladık ki ali koç ilk sene şampiyonluk sözü vermedi, sosyal platformlarda olsun her yerde var olmaya başladık yani revolution. Beşiktaşı nimetten saymıyorum ama bu iş başakşehirle olan şampiyonluk yarışına benzemez ki bu sene 2 aday var FB trabzon gerisi traş makinesi
Haftaya zaten bizi Kadıköyde yenerlerse Trabzon olur derim haftayo çok merak ediyorumEn güzel topu trabzon oynuyor ya çok beğeniyorum inşallah biz olamazsak onlar olur
Her takım iniş çıkış yaşar, aziz yıldırım gittikten sonra rahatladık ki ali koç ilk sene şampiyonluk sözü vermedi, sosyal platformlarda olsun her yerde var olmaya başladık yani revolution. Beşiktaşı nimetten saymıyorum ama bu iş başakşehirle olan şampiyonluk yarışına benzemez ki bu sene 2 aday var FB trabzon gerisi traş makinesi
Karşılıklı gol bankolar bankosuuHaftaya zaten bizi Kadıköyde yenerlerse Trabzon olur derim haftayo çok merak ediyorum
9 puanlık farktan bahsettim yavrumHocam kusura bakma ama bi don bak 17-18 , 14-15 , 12-13 , 11-12 sezonlarinda kimle yarismisiz basakla mi besikle mi ondan sonra yaz lutfen ya ..
9 puanlık farktan bahsettim yavrum
Seninle 5ksına iddaa ya girerim. Fenerbahçe şampiyon mampiyon olamaz. ErsunlaAmaaaa tüm foruma açık çek, ben burdayım haftaya trabzonu yenersek FB şampiyon olur diyorum ve benimle iddaaya girecek varsa buyursun gelsin, 3k sına iddaaya girerim. Tüm foruma da ilan ederiz.
2-1Trabzon fener maç sonucu 1-1 fener maç günü hortlatırsın
5k geldi haftaya başka varmı girenSeninle 5ksına iddaa ya girerim. Fenerbahçe şampiyon mampiyon olamaz. Ersunla
ya dayı takım oturmadı daha ts deplasmanına gidiyoruz 3. haftadan şahsen beraberlik yeteceğini düşünüyorum 4.5 üst sarı kart penaltı olur kırmızı olur vara gidilir o maçta bunlar denenir
Ne deplasmanı amk Kadıköyde maçya dayı takım oturmadı daha ts deplasmanına gidiyoruz 3. haftadan şahsen beraberlik yeteceğini düşünüyorum 4.5 üst sarı kart penaltı olur kırmızı olur vara gidilir o maçta bunlar denenir
Sen hayırdır niye haftaya :) 5 puan öndesiniz :) Şimdi girelim iddiaya :)5k geldi haftaya başka varmı giren