AA evet bak ben bu seneyi hatırlıyorum Bi de aynı senaryo mersin macında yasandı aynı skor ile 2 Macta da takım top oynamayın a once hasan sası soktu hakeme sonra kendi girdi ve atıldı yine gaz ile takım kendine geldi macı aldı 2 macta aynıydı yine gaz yine gaz :) razor hocam yanlıs anlama aynı jenerasyonun cocuklarıyız 7 yasından beri futbol izlerim 12 yasından beri stadlara giderim az cok futbolu bilirim bu adamın ana felsefesi gazdır ve Samiyene bile gittim :)Hocam ben sana cok mac sayarim aklimda o kadar varki senin icin özel konu acarim :) aklima gelen ilk mac :) aradim buldum hocam ac izle ")
Ekli dosyayı görüntüle 25801
Fatih terim takimi daha cok hucum oynatir yalniz bu 3. doneminde defansdan topla cikmaya basladiki sartlarda degisti . total futbol artik bunu gerektiriyor . Ayrica iyi kadro olmadan artik hic bi takim is yapmiyor :) City bile yedek beklerine 60 - 70 milyon euro veriyor . yine clde bisi yapamiyor keza psg
Birde buna emjnimki fenerbahcede aziz yildirim ile fatih terim gibi bi kisi olsaydi 10 sene ust uste sampiyon olurdu bunada eminjm
Abi sen bari yapma Allah aşkına gaz vererek 11 tane yabancı oyuncuyu şampiyon yapamazsın dediğin gibi olsa kulüpte başarısız milli takımda çok başarılı olması lazımdı bu hocanın fiorentina zamanında da başarılıydı hala taraftarları çok seviyorlar hocayı,milan zamanında neden ayrılıdğını biliyorsundur zatn oraya hiç girmicem ama bu hoca dediğin gibi sadece gazla uefa kupasını ve sayısız Türkiye de bu kadar kupa kaldırdıysa helal olsun birde taktik bilgisi olsa önüne geçilmezmiş :)Ya bende buna tutuluyorum ne ilahlastırdılar su adamı Kardesim bu adam hoca falan degil hep gaz hep gaz hangi taktik bilgisi ile aaa yine yaptı yapacagını dedik bu zamana kadar. Tudorun bile Bi bursa Macı vardı 2-4-4 oynattı 1.0 dan 3 1 aldı Macı o bile aaa dedirtti ben 20 senedir gormedim hatırlamıyorum fatih terimi :) gs li olmasa 1 gun tutmazlar kulupte
Geçen sene beşiktaş'ın oynadığı top göze hoş gelen çok güzel oyundu çokta beğeniyordum futbol olarak.Hocam valla gaz maz gs bugunku 45 - 60 arasi oyununu genele yaysin . Iyi top oynasin takim kafi benkm icin . Göze hosgelen futbol istiyorum ben valla . Mesela gecen seneye gore Fb topu ileri at pesinden kos yapiyordu baska bisi yapmiyodu . Kimse begenmiyor ama Jailson defansta daha iyi oynuyor . zanka ve rodrigues hic olmadi takjma
Zankanın yanına adil rami yi aldık. Rodrigues sonradan açılır pire gibi çalışıyor ofansif hat bizimHocam valla gaz maz gs bugunku 45 - 60 arasi oyununu genele yaysin . Iyi top oynasin takim kafi benkm icin . Göze hosgelen futbol istiyorum ben valla . Mesela gecen seneye gore Fb topu ileri at pesinden kos yapiyordu baska bisi yapmiyodu . Kimse begenmiyor ama Jailson defansta daha iyi oynuyor . zanka ve rodrigues hic olmadi takjma
Gs li arkadaşlar çoooook fanatik düşünüyorsunuz. Fatih terim devri bitti daha sonra başkan yaparsınız kulube onu bilemem bir de orayı soysun. Liseliler bırakır mı onuda bilemem. Ben size çok basit bişey söylüyorum. Biz v. Persie için aziz yıldırımı itin götüne soktuk yıllık 5milyon euro maaş aldığı için. Taşak da geçtiniz. Ama siz 300 bin euro fazla maaş vermediğiniz gomis için. Falcao+diagne için 32 milyon euro harcayacaksınız. Koskoca monaco gerizekalı çünkü satıyor falcaoyu. Bu adam 34 yaşında ve siz 6.5 7 milypn euro maaş vericeksiniz kim lan bu adam? Manu ve chelsea de oynadı götüne teneke bağlayıp kovdular ingiltereden. Monaca bile kadrosunda istemiyor
Futbol cok gelisti artık ayaga pas yapamayan kaleciyi bile barındırmıyorlar gunumuz futbolunda yurt dısında calısamaz hoca zamanında İtalya da yaptıkları takdire sayandır ama hoca kotu takımla calıstıgı 1 sene var onda da 8.fslan oldu istifa etti hocanın elinde chisa batigol rui Costa nuno gomesler vardı sonrası malum milandsn kovuldu yerine gelen hoca 1 5 snee sonra sampiyonlar ligini aldı aynı kadro ile :) ben anlatamıyorum size bosver in beniAbi sen bari yapma Allah aşkına gaz vererek 11 tane yabancı oyuncuyu şampiyon yapamazsın dediğin gibi olsa kulüpte başarısız milli takımda çok başarılı olması lazımdı bu hocanın fiorentina zamanında da başarılıydı hala taraftarları çok seviyorlar hocayı,milan zamanında neden ayrılıdğını biliyorsundur zatn oraya hiç girmicem ama bu hoca dediğin gibi sadece gazla uefa kupasını ve sayısız Türkiye de bu kadar kupa kaldırdıysa helal olsun birde taktik bilgisi olsa önüne geçilmezmiş :)
Zankanın yanına adil rami yi aldık. Rodrigues sonradan açılır pire gibi çalışıyor ofansif hat bizim
Kral maça nasıl çıktığımızı gördün mü? Ozan tufan sağ bek(!) jailson defans değil(!) nabil dirar sol bek değil(!) defans bu olmasına rağmen 1 0dan başakşehire maç çevirdik zanka dengeli ayağı iyi oyuncu sadece hızlı değil, serdar aziz var sadık var, adil rami de geldi şimdi luiz gustavo da bitti diye biliyorum sadece bi sol bek alıcazYa sen maclari izlemiyon , ya ben ...
Kral maça nasıl çıktığımızı gördün mü? Ozan tufan sağ bek(!) jailson defans değil(!) nabil dirar sol bek değil(!) defans bu olmasına rağmen 1 0dan başakşehire maç çevirdik zanka dengeli ayağı iyi oyuncu sadece hızlı değil, serdar aziz var sadık var, adil rami de geldi şimdi luiz gustavo da bitti diye biliyorum sadece bi sol bek alıcaz
Çöp olsun dediğin oyuncu gecen sene gs yi şampiyon yaptıTakımda oynayamayan 2 oyuncu var sadece garry ve kruse. Onlarda daha 2.hafta açılırlar garry kilit çözer çözemesse ferdiyi parlatırız aldığımız transferlerden tek çöp garry olsun yeter