- 12 May 2019
- 2,417
- 1,892
hassiltir dalgınlığa geldi mk uykum gelmiş ahsjskdlflflgNe deplasmanı amk Kadıköyde maç
hassiltir dalgınlığa geldi mk uykum gelmiş ahsjskdlflflgNe deplasmanı amk Kadıköyde maç
Önce atmosferi, takımın inançlığını 1 hafta daha hissetmem lazım :)Sen hayırdır niye haftaya :) 5 puan öndesiniz :) Şimdi girelim iddiaya :)
Hemen yat uyu haftaya inşallah hamsi tava var işin ironik tarafı Trabzonluyum amkhassiltir dalgınlığa geldi mk uykum gelmiş ahsjskdlflflg
Gs 29. Hafta tur atsın sana 10k. İnşallah falcao gelirTekrar yazıyorum. Bu sene Galatasaray transfer yapmadan devam ederse 33. Hafta sampiyonluğunu ilan eder. Falcao gelirse 29. Hafta tur atar.
Taraftarda bile bu inanç yoksa Galatasaray yinr şampiyonÖnce atmosferi, takımın inançlığını 1 hafta daha hissetmem lazım :)
Maça gidecem laTaraftarda bile bu inanç yoksa Galatasaray yinr şampiyon
Ssler alındı. Fenerbahçeyi çok fazla gözünüzde büyütüyosunuz. Basaksehir gecen sene ki basaksehir olsaydı 4luk olurdunuz. Savunma sıkıntılı orta sahada emre hariç adam yok. Nesine güvendiniz bilmem :)Gs 29. Hafta tur atsın sana 10k. İnşallah falcao gelir
Haftaya TS yi yenersek 5k iddasına giriyormusun onu söyle senSsler alındı. Fenerbahçeyi çok fazla gözünüzde büyütüyosunuz. Basaksehir gecen sene ki basaksehir olsaydı 4luk olurdunuz. Savunma sıkıntılı orta sahada emre hariç adam yok. Nesine güvendiniz bilmem :)
Haftaya trabzonu yenebileceğini düşünmüyorum. Fener şampiyon olamaz iddaasına şu kadroyla her türlü girerim.Haftaya TS yi yenersek 5k iddasına giriyormusun onu söyle sen
Tamam ben not aldım, adil rami geldi, luiz gustavo da geliyormuş bilemem, transfer harici haftaya TS yi yendiğimizde 5k iddaasına giriyormusun 2ksı foruma rolling, 3ksı şahısa transferHaftaya trabzonu yenebileceğini düşünmüyorum. Fener şampiyon olamaz iddaasına şu kadroyla her türlü girerim.
Tabi ki giriyorum. Adil ramiyi yuhalayacaksınız :)Tamam ben not aldım, adil rami geldi, luiz gustavo da geliyormuş bilemem, transfer harici haftaya TS yi yendiğimizde 5k iddaasına giriyormusun 2ksı foruma rolling, 3ksı şahısa transfer
Az önce fener şampiyon olura girmiyor muyduk?@taygunn FB GS harici şampiyon çıkarsa iddaa geçersiz.
Hahahaha hani 29. Hafta tur atıyordunuz FB GS harici şampiyon çıkarsa iddaa geçersiz giriyormusun girmiyormusun onu söyleAz önce fener şampiyon olura girmiyor muyduk?
Mk diagne sakatlansa başka forvet yok biz en azından kruseyi çekeriz oraya mitrogluda gittiGüvenme güzelliğine bir sivilce yeter,güvenme fenere bir sakatlık yeter
Bu haftalardan şampiyonluğu konuşmak için çoook erken beyler şuan konyaspor bile şampiyon olabilir :)
Diagne sakatlansa daha iyi oynarız biz tam mal değneği adamMk diagne sakatlansa başka forvet yok biz en azından kruseyi çekeriz oraya mitrogluda gitti