Amk ikinci yarı başında 1.18den üst aldım tsye diğer 3 maç geldi dk 84de bozdum bütün parayı alkmaara bastım cash out ilk kez işime yaradı az attıAvantaj ver ya hay aq senin hakem gibi.
Amk ikinci yarı başında 1.18den üst aldım tsye diğer 3 maç geldi dk 84de bozdum bütün parayı alkmaara bastım cash out ilk kez işime yaradı az attıAvantaj ver ya hay aq senin hakem gibi.
Eger oynamazsa banko fb derim yoksa bizim dirarı delik deşik eder buSakatlandı pazar fb ms 1 banko oldu
Abi iddaya girelim duygusal davranıyorsun ben bu grupta GS 2. Bile olamaz diyorum var mısın :)Bende bu cevabını aldım :) grup lideri olduktan sonra bı 10 yıl rahat gülerim :)
Onun yerine sturidge oynar buyuk ihtimalEger oynamazsa banko fb derim yoksa bizim dirarı delik deşik eder bu
Çok yoruldular birdeEger oynamazsa banko fb derim yoksa bizim dirarı delik deşik eder bu
İkincilik şansı var bence yemişim ligini, şampiyonlar ligine hazirliyor olmasın takimiAbi iddaya girelim duygusal davranıyorsun ben bu grupta GS 2. Bile olamaz diyorum var mısın :)
La Sturridge 20 dakika anca oynar antremanda bile 45 dakika oynamamıs adam o :)Onun yerine sturidge oynar buyuk ihtimal
Yapabileceği en realist ve iyi şey 3. Olup uefada 2. Kupayı almaya çalışması olurİkincilik şansı var bence yemişim ligini, şampiyonlar ligine hazirliyor olmasın takimi
La oglum siz kafayı mı yediniz ciddi ciddi Bi de bunu söylemen bile komik :) gecen sene cocuk grubunda bile sonuncu oldu takok hadi onu da gectim real psg la yazarken bile titriyor insan :)Abi iddaya girelim duygusal davranıyorsun ben bu grupta GS 2. Bile olamaz diyorum var mısın :)
Valla ben her sene olduğu gibi heyecanla bekliyorum. Yapmadığımiz ismi neden olmasinYapabileceği en realist ve iyi şey 3. Olup uefada 2. Kupayı almaya çalışması olur
Abi iddaya girelim duygusal davranıyorsun ben bu grupta GS 2. Bile olamaz diyorum var mısın :)
2. Bile olamaz diyorum zaten 3. OlabilirLa oglum siz kafayı mı yediniz ciddi ciddi Bi de bunu söylemen bile komik :) gecen sene cocuk grubunda bile sonuncu oldu takok hadi onu da gectim real psg la yazarken bile titriyor insan :)
Sen beni düşünme ne istersen girelim :)İddia ya girmem kendim için değil senin için. :)
2.bile olamaz demek cesaret ister bizi kevgir ederler dogru cumle olacak :)2. Bile olamaz diyorum zaten 3. Olabilir
Şampiyonlar Ligi'nde bambaşka Galatasaray izlersiniz.2.bile olamaz demek cesaret ister bizi kevgir ederler dogru cumle olacak :)
Bizi ******** en doğrusu olur ama Galatasaraylıyım işte2.bile olamaz demek cesaret ister bizi kevgir ederler dogru cumle olacak :)
Ben 3. bile olamaz dıyorum :)Abi iddaya girelim duygusal davranıyorsun ben bu grupta GS 2. Bile olamaz diyorum var mısın :)