- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
Son takim club bruggemis neyse uefadan yururuz artik :)Ulan o kurayı kel mi çekti gene bide derler gs ye kolay grup geliyor bak geldi geldi onc3 falcao geldi sonra kolay grup dimi abi @emana22
Son takim club bruggemis neyse uefadan yururuz artik :)Ulan o kurayı kel mi çekti gene bide derler gs ye kolay grup geliyor bak geldi geldi onc3 falcao geldi sonra kolay grup dimi abi @emana22
Brugge koru takım değil bizi bu halimizle ezerlerSon takim club bruggemis neyse uefadan yururuz artik :)
Toparlaniriz o zamana kadar ben ligle kiyaslamiyorum farkindalik olucak o maclarda ben garanti goruyorum valla insallah yaniltmazlarBrugge koru takım değil bizi bu halimizle ezerler
Gs hariç doğru gs de gelseymiş efsane grup olurmuş lanBarcelona
Dortmund
Inter
Gs
Doğru ata oynamışım da son ayakta yamulmuşuz.Gs hariç doğru gs de gelseymiş efsane grup olurmuş lan
Real eski gucunde degil psg Avrupa da yapamıyor brugge den 6 puan alırız yarın gazete mansetleri yine tek Gercek tarih kısmı olacak :)Doğru ata oynamışım da son ayakta yamulmuşuz.
Abi TS niye gol atmıyor. :(Real eski gucunde degil psg Avrupa da yapamıyor brugge den 6 puan alırız yarın gazete mansetleri yine tek Gercek tarih kısmı olacak :)
Real eski gucunde degil psg Avrupa da yapamıyor brugge den 6 puan alırız yarın gazete mansetleri yine tek Gercek tarih kısmı olacak :)
La iki pas yapamıyor elenmezse iyidirAbi TS niye gol atmıyor. :(
Sosa öldü değiştir artık şu adamı be hoca.La iki pas yapamıyor elenmezse iyidir
Messi niye cıktı oyundan izlemedim ilk yarıyıSosa öldü değiştir artık şu adamı be hoca.
Bu ekran goruntusunu alayımda moral bozuldukca bakıp guleyim :)Bu mesajın ekran görüntüsü nu al bı yerde tut.
Galatasaray bu gruptan lider çıkar.
Bu ekran goruntusunu alayımda moral bozuldukca bakıp guleyim :)
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAhAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHABu mesajın ekran görüntüsü nu al bı yerde tut.
Galatasaray bu gruptan lider çıkar.
Avantaj ver ya hay aq senin hakem gibi.@maxaljin yedi ya la golu hakem
Serefiz ya ilk basta vermedi sonra verdi yon boule bisiAvantaj ver ya hay aq senin hakem gibi.
Sakatlandı pazar fb ms 1 banko olduMessi niye cıktı oyundan izlemedim ilk yarıyı