Aziz evet volkan evet emre hayırYa geç bunları yavrum asıl sebebine gel :ROFLMAO: Volkan Demirel, Emre belözoğlu ve Aziz yıldırıma düşman mısın?
Aziz evet volkan evet emre hayırYa geç bunları yavrum asıl sebebine gel :ROFLMAO: Volkan Demirel, Emre belözoğlu ve Aziz yıldırıma düşman mısın?
:ROFLMAO: :ROFLMAO: kabadayi seçiyorum diyosun :ROFLMAO:. Sıktır et terimi falan. Adamsın :ROFLMAO:Aziz evet volkan evet emre hayır
Adam klubun anasını ağlattı neyini sevecem amk cocugunu:ROFLMAO: :ROFLMAO: kabadayi seçiyorum diyosun :ROFLMAO:. Sıktır et terimi falan. Adamsın :ROFLMAO:
Ben severim azizi. Çok sampiyonluklarimizi gordu :ROFLMAO:Adam klubun anasını ağlattı neyini sevecem amk cocugunu
Selo mu dövdü bunu ? Mahkemede tokatladım sonra yumruk attım diye ifade veren kişidir fatih terim şaşıyorsun şaşşşşmaaaaKabadayı sempatik değil selo dövdü bunu ardanın altında ezildi mk soran olursa imparator dersiniz
@FastGhost gs ye sallar mallar ama adam ın dedıgı gıbı reel olarak bakarsak olucak sey su kanka video özetliyor :)7 puanla ikinci olarak Real Madrid'in önünde gruptan çıkarız.