Hatboyundan cocuklari alayimmiYakilacaksa yakalim, yikilacaksa yikalim. Azdan az ,çoktan çok gider. Kapatın ışıkları gidiyoruz :)
Hatboyundan cocuklari alayimmiYakilacaksa yakalim, yikilacaksa yikalim. Azdan az ,çoktan çok gider. Kapatın ışıkları gidiyoruz :)
:)Hatboyundan cocuklari alayimmi
Banada şöyle bir vahiy geldi :)Rabbim bu araplardan bi bok olmayacağını bildiğinden öğrensin yamyamlıktan çıksınlar diye koskoca peygamber göndermiş HZ. Muhammed Mustafa S.A.V i göndermiş bunlar yine aynı bok yine aynı bok @Kayatas @sait212 @tiyes2242
aga sakin yav gece gece araplara taktınRabbim bu araplardan bi bok olmayacağını bildiğinden öğrensin yamyamlıktan çıksınlar diye koskoca peygamber göndermiş HZ. Muhammed Mustafa S.A.V i göndermiş bunlar yine aynı bok yine aynı bok @Kayatas @sait212 @tiyes2242
Acilen sızmam lazım hahahaga sakin yav gece gece araplara taktın
:)@umut98 ben 10 dakikaya sızarım 10 dk sonra bu konuda bütün gönderilerimi imha et yavrum
@Sait ben size demedim mi @FastGhost a tiner yasak diye sonra kafasında kurmaya başlıyor adam yakında kendini hitler felan sanacak forumu ateşe verir bu :ROFLMAO:
Yav zaten gelen bldirimlerin 10 da 9 u sensin 1 i de yarışmalar :ROFLMAO:@umut98 ben 10 dakikaya sızarım 10 dk sonra bu konuda bütün gönderilerimi imha et yavrum
Penseyi yine almışsın eline forumun elektriğini mi.kescen hayırdır :ROFLMAO:Ulan şu yazdığına 5 dakikadır haykırdım yemin ediyorum öksürüyorum haykırmaktan gözlerimden yaş geldi çağırın ordan himmleri hitleri lannnnn
Lan şuan keşke yanımda olsanda nasıl güldüğümü görsen hahahahhaaha ulan umut allah benden alsın sana versin can kardeşim benim seviliyorsunPenseyi yine almışsın eline forumun elektriğini mi.kescen hayırdır :ROFLMAO:
Sabaha kadar burdayım.sayende o küfürleri ancak imha ederim :ROFLMAO:Lan şuan keşke yanımda olsanda nasıl güldüğümü görsen hahahahhaaha ulan umut allah benden alsın sana versin can kardeşim benim seviliyorsun
Konu 8 sayfaydi 3 dusmus aq 5 sayfa kufurmu olur ya
mahrez bayağı ıyı oynuyor nıye alınmasın kadroya :)Bu adam yarın 11 bile başlayamaz