:)Anasını ******* hala kafam riyad mahrez'in 2.60 oranında @tiyes2242 @Kayatas @sait212 bu ***** kodumunun arabının gol atmaz oranı 1.50 mi yarın 50.000 tl kredi çekip gol atmasına basayım amk kim lan bu çöpçü 2.60 oran
:)Anasını ******* hala kafam riyad mahrez'in 2.60 oranında @tiyes2242 @Kayatas @sait212 bu ***** kodumunun arabının gol atmaz oranı 1.50 mi yarın 50.000 tl kredi çekip gol atmasına basayım amk kim lan bu çöpçü 2.60 oran
yav biranın içine saf alkol mu katıyon yaAnasını ******* hala kafam riyad mahrez'in 2.60 oranında @tiyes2242 @Kayatas @sait212 bu ***** kodumunun arabının gol atmaz oranı 1.50 mi yarın 50.000 tl kredi çekip gol atmasına basayım amk kim lan bu çöpçü 2.60 oran
Gaynimin kardesiRiyad mahrez kim amk?
Şuanda leicester city forması giyorsa 1.50 den böbreğinizi satın basın hahahahahahhaahahahhaRiyad Karim Mahrez, Cezayirli millî futbolcudur. Şu an Premier League takımlarından Leicester City forması giymektedir ve Cezayir millî takımı adına mücadele etmektedir. Mahrez, futbol kariyerine Fransız kulüplerden AAS Sarcelles'de başladı. 2009 yılında Quimper takımında profesyonel oldu Ekli dosyayı görüntüle 24477
Bu adam yarin cikip 2 3 gol birden atarsa buralar yangin yeri olur aq @tiyes2242Ben bu adamı halısahaya çağırmam lan
Bu adam yarın 11 bile başlayamazBu adam yarin cikip 2 3 gol birden atarsa buralar yangin yeri olur aq @tiyes2242
Yapma etme eyleme saf alkol icmeyemi basladi. 2 gunde tersoyuzda o kadarda degilBu adam yarın 11 bile başlayamaz
Riyad Karim Mahrez, Cezayirli millî futbolcudur. Şu an Premier League takımlarından Leicester City forması giymektedir ve Cezayir millî takımı adına mücadele etmektedir. Mahrez, futbol kariyerine Fransız kulüplerden AAS Sarcelles'de başladı. 2009 yılında Quimper takımında profesyonel oldu Ekli dosyayı görüntüle 24477
AhahahajajYemin ediyorum yarın 11 başlayamaz o kel teknik direktör bunu başlatırsa kafasını sikem
Kaçta lan maç izleyecem amkAhahahajaj
19.30Kaçta lan maç izleyecem amk
Faşist olduğumu galiba belli ediyorum ya ben. Arap düşmanıyım, avatarım nazi falan. Kendi kendime kabul etmiyordum ama itiraf ediyorum faşistim ben
Hahahahaha doğru
Sanirsam 2 fici bitirmis siselik litrelik durum degilkaçınçı şişe başkan @FastGhost
Rekoru 2 ama bugün 3 içmiş :)kaçınçı şişe başkan @FastGhost
Yakilacaksa yakalim, yikilacaksa yikalim. Azdan az ,çoktan çok gider. Kapatın ışıkları gidiyoruz :)Hırsızlık bunlarda kafa kesme bunlarla bunların ben anasını *******