Ya ahahhametiiin metiiin eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokma
Ya ahahhametiiin metiiin eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokma
Cekim yptinmi dvammi devamsa atta takipliyimBi arabadb ineyim par nasil kazanilir gostercem :)
Hayırlı yolculuklarYolcudur abbas baglasan durmaz parayi bulduk g*tumuz kalkti
Allah yandikYolcudur abbas baglasan durmaz parayi bulduk g*tumuz kalkti
Çok gidip geliyorsun sen bu konyaya ;)Yolcudur abbas baglasan durmaz parayi bulduk g*tumuz kalkti
Acikta bekleyen mahrez gol atar 94 oran 2 maca bekliyor ayri ayri 3 kombin daha var 23.30 gibi maclar bitiyor konyaya indigimde lose won seklinde butun kuponlari aticamAllah yandik
Hayirli yolculuklar :)
2 gun sonra 0lanmada aman
Kuponua bi gostersen agam.meak ettm
Yapicak birsey yok abi mevlana ziyareti felan :)Çok gidip geliyorsun sen bu konyaya ;)
Hayirlisi olsun insallah hayirli yolculuklarAcikta bekleyen mahrez gol atar 94 oran 2 maca bekliyor ayri ayri 3 kombin daha var 23.30 gibi maclar bitiyor konyaya indigimde lose won seklinde butun kuponlari aticam
vayt Konyama geliyorsun demek müsait olmaya çalışcam bu seferYolcudur abbas baglasan durmaz parayi bulduk g*tumuz kalkti
Gece direk antalyaya gecebilirim gecmessem haberlesirizvayt Konyama geliyorsun demek müsait olmaya çalışcam bu sefer
kralsın sen kral :)Amk ben ne dedim ilk 11 diye başlayamaz diye bu adam benim sayemde sterlinge oynadı @sait212 @tiyes2242
Ayilmadinmi sen hala :)Riyad mahrez kim amk
Riyad Karim Mahrez, Cezayirli millî futbolcudur. Şu an Premier League takımlarından M. City forması giymektedir ve Cezayir millî takımı adına mücadele etmektedir. Mahrez, futbol kariyerine Fransız kulüplerden AAS Sarcelles'de başladı. 2009 yılında Quimper takımında profesyonel oldu :) :)Riyad mahrez kim amk
Ben ayıldım dışardaydım giremedim forumaAyilmadinmi sen hala :)