- 2 Ara 2018
- 35,067
- 18,933
sen barnete hazirlan hocam ;)Goooolllll 1-0 fenerbahçe
sen barnete hazirlan hocam ;)Goooolllll 1-0 fenerbahçe
Won 2-1 Fener aynen barnete hazırlıksen barnete hazirlan hocam ;)
Hatay yuzunden ekicinin golunu kacırdım onealtı oldu diye neyse temiz is oldu kg ust fener 1.5 ust hepsi geldi @Deligönlüm barnete hazırlan bende ona alacagım toteme devam :) bu Macta kırmızı cıkar ortalık cok karısıkGolll hatay adamsin hakem oynatti oyunu kontradan gol geldi
Ama karabugun genclerine helal olsun agresif oynadilar ama 9 kisi bile saldiriodu hatayim uzerine 8 kisiylede bitirdiler.maci sirada barnet var bakalim :)Hatay yuzunden ekicinin golunu kacırdım onealtı oldu diye neyse temiz is oldu kg ust fener 1.5 ust hepsi geldi @Deligönlüm barnete hazırlan bende ona alacagım toteme devam :) bu Macta kırmızı cıkar ortalık cok karısık
ilk yari ilk gol malatya oynadi sansa iki atti ama ilk golu atamadi iste atmosfer nasil :)@Felicilianolopez kg oynadım de nolur :)
iyi bari sevindim buna cerezlerden 2 tane gelse on numaraydi simdiUst uste cektigimiz lostları cıkarttık @Cesur87 kasa yine iyi yerde
Gergin ya garipler hep bagırıuor amk bagıra bagıra dusecegiz :)ilk yari ilk gol malatya oynadi sansa iki atti ama ilk golu atamadi iste atmosfer nasil :)
iyi bakalim neyse kupon fenerden rahat geldi simdi macin keyfini cikar ;)Gergin ya garipler hep bagırıuor amk bagıra bagıra dusecegiz :)
bu kasayi costurur bol sanslar :)Kupon 12 Ankaragucu riskli alt alıyordum vazgeçtim
hadi hayirli olsun senin icin ayri sevindim gittigine degdi en azindan :)Aylar sonra galip geldik en son ligin Macı kazanmıstık burada Bi de Alanya var onda cezalıydım :)
haziriz stressiz olsun lutfen300 tl lik kupon yapacagız wonlamamız lazım @Cesur87 tetikte kal