g.tünden uydurup uydurup, sarhoş kafayla uyanınca ayrıldığu karıya mesaj atar gibi kupun yapıyo manyak,Bol şans baboli
yüz vermeyin şuna artık ya.
gitsin, yatsın,uyusun
g.tünden uydurup uydurup, sarhoş kafayla uyanınca ayrıldığu karıya mesaj atar gibi kupun yapıyo manyak,Bol şans baboli
Üstad kendi bileceği il adama sütünü verip yatıralım mı bırak hem kazanmılken iyice kazansıng.tünden uydurup uydurup, sarhoş kafayla uyanınca ayrıldığu karıya mesaj atar gibi kupun yapıyo manyak,
yüz vermeyin şuna artık ya.
gitsin, yatsın,uyusun
Hadi bakalım nerde patlıcaksın onu merak ediyorum umarım şansın devam eder de :)bernardo abi bana ne zaman aykırı davransa kuponlar tutuyor mk devam et abi aykırı davran
knka olmıcak maca gırmıyoz kı mac guzel şans bakaım artıkHadi bakalım nerde patlıcaksın onu merak ediyorum umarım şansın devam eder de :)
Hadi bakalım bekliyoruz :)knka olmıcak maca gırmıyoz kı mac guzel şans bakaım artık
1.85 suanMex ligde üst gşbş duruyor ama oran vermez
Adam yatmıyor ya ne alsa geliyor :)1.85 suan
Yoh mk la yeter da kıskandorıyon ha :)ohaaaaaaa gole bakkkkkkkkkk
Sende Bi zamanlar böyleydin 6k basardınAdam yatmıyor ya ne alsa geliyor :)
Şu an soner tam benim yaşadıklarımı yaşıyor sırayla :)Sende Bi zamanlar böyleydin 6k basardın
gece 11 de 2 k atttım 8 k oldu totelde 17 k falan3 0 oldu @scarpion kasa 152922 k mı :)