- 16 Şub 2019
- 400
- 238
La kardeş şansını balını ******* 2 gündür yatan maçın yok dua et gumleme patlarsan hepsi biranda gider sağlıcakla kal :)kaçırdık ekmek macıydı gol olmadan once 1.5 üstün oranı 1.50 orandı
La kardeş şansını balını ******* 2 gündür yatan maçın yok dua et gumleme patlarsan hepsi biranda gider sağlıcakla kal :)kaçırdık ekmek macıydı gol olmadan once 1.5 üstün oranı 1.50 orandı
İyi geceler kanka7bin çekıyorum yarın 1000 tl ıle devam ederız ıyı geceler
la olum niye sövüyonuz ne guzel yargı dagıtıyoz işteLa kardeş şansını balını ******* 2 gündür yatan maçın yok dua et gumleme patlarsan hepsi biranda gider sağlıcakla kal :)
Yav spfasocreda ki bir önceki maçları ikili elemnie olarak görmüşüm rahat maçmış kuzen bu maçta daha cok gol olur@Felicilianolopez kgv oldu bro sen sen ol asla olmaz bahsi alma futbol gol için var
1.5 üst alaxaktım korkuttun benı ahahahYav spfasocreda ki bir önceki maçları ikili elemnie olarak görmüşüm rahat maçmış kuzen bu maçta daha cok gol olur
Knk yeter la olan var olmayan var hadi sen git uyu :) biz. Burda maraba sohbeti yapıcaz birazdan kafan dinlensin :)1.5 üst alaxaktım korkuttun benı ahahah
vala cekım yaptım 7 k 1 k hesapta bıraktım yatıp uyucam yarın dunya maç var zorlasam bu gece 11 12 yaparım hesabıda gerek yok riskeKnk yeter la olan var olmayan var hadi sen git uyu :) biz. Burda maraba sohbeti yapıcaz birazdan kafan dinlensin :)
Aynen knk yat hadi bunu 3 tekrarın şeytan dürtüyor farkındasın en iyisi uyumak yarına bomba gibi kalk :)vala cekım yaptım 7 k 1 k hesapta bıraktım yatıp uyucam yarın dunya maç var zorlasam bu gece 11 12 yaparım hesabıda gerek yok riske
İyi para kaldırdı herif :)
Zamanında ben de bu bonus la cok iyi miktarlar çekmiştim ya ne günlerdi
Kendi kendine ne konusuyorsun la degisikHerkese iyi geceler