Kanka o parayı futbolculara ver o maça bile çıkmazlar :) u 20 ye 7 k para mı basılır
Kafası guzel onun ciddiye alma uzun yazma okumaz :)
Suan sarmanın paketini bile alacak durum yok@emana22 üstad bir karton sigara ısmarlıyormuşun:)
Dur dayım gelsin kafası yerine gelmeden sigara yollatrıalın :) @scarpionSuan sarmanın paketini bile alacak durum yok
joybet denedin mi?Suan sarmanın paketini bile alacak durum yok
Cok para kazanan adamlara yazmayın az parası olan adamlara yazın benden size tavsiye :)Dur dayım gelsin kafası yerine gelmeden sigara yollatrıalın :) @scarpion
Eyv bernardo para alısveris yapacak sinerjimiz yok senle ben para vermeden kimseden para almadım bu forumda tskler :)joybet denedin mi?
yollayayım mı bi 20
kazanınca 50 atarsın bana kaybedersen bendensin
Bize her yer Trabzon abi :)Cok para kazanan adamlara yazmayın az parası olan adamlara yazın benden size tavsiye :)
veriş yapıcam sadeceEyv bernardo para alısveris yapacak sinerjimiz yok senle ben para vermeden kimseden para almadım bu forumda tskler :)
@emana22 para gönder ;)Eyv bernardo para alısveris yapacak sinerjimiz yok senle ben para vermeden kimseden para almadım bu forumda tskler :)
Ya her sey gibi bununda boku cıktı bernardo :) yapmayın bizim ekmeğimizi boldujuz kimse ciddiye almıyor para göndermiyor artık sizin yuzunuzden@emana22 para gönder ;)
böle miydi:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
sana yeni slogan buluyomYa her sey gibi bununda boku cıktı bernardo :) yapmayın bizim ekmeğimizi boldujuz kimse ciddiye almıyor para göndermiyor artık sizin yuzunuzden
Eyv hocam tsk ederim :) gerek yok suan Bi gun gerek olursa söylerimsana yeni slogan buluyom
papara ver @emana22 :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
yarabbi hep banaaa hep banaaa
olunca her zaman, çok sık nakite dönerim, varken nba mba bişiler deneseydin,Eyv hocam tsk ederim :) gerek yok suan Bi gun gerek olursa söylerim
yi yapıyormuş bize kalsa para hava olurolunca her zaman, çok sık nakite dönerim, varken nba mba bişiler deneseydin,
hatun alıyo bnm paraları sürekli
:rolleyes:;)
Bol şans baboliEkli dosyayı görüntüle 42815
Bol şanslar.
sitkir git artık yat, uyuEkli dosyayı görüntüle 42815
Bol şanslar.