cok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun nice yıllara kardeş
cok teşekkür ederim iyi dileklerin içinSevdiklerinle birlikte sağlıklı ve mutlu nice yıllara @enesmert93
26 bitti 27 olduk cok teşekkür edeirmDogum gunun kutlu olsun nice mutlu yillara aga.. kacına girdin :LOL::LOL:
Benim sponsor dışı oynadığım tek site betmoon ben betmoon dan 50tl falan bekliyordum bi mail geldi doğum gününüz kutlu olsun diye hesaba girdim 530tl vardı yanılmıyorsam şaşırmıştım betmoon 50tlden fazla vermiyor normalde doğum günündeİyi para
Normal bonus alımını kısıtlamışlarmıydıgrandbettinge son 5 ayda 25 milyardan fazla yatırımım var 1tl vermediler risk birimi uygun görmemiş dogum gunu bonusunu böyle şeylere umut baglayarak yatırım yapmamak gerekıyormuş demekki risk birimi dogum gunu bonusunada el atmış en kötü 500 büyük ihtimal 1000 tanımlayacaklardı normalde
hazıranın 1 ınde yatırım bonusu almamı kısıtlamışlar ondan oncesınde hıc sıkıntı yoktuNormal bonus alımını kısıtlamışlarmıydı
hazıranın 1 ınde yatırım bonusu almamı kısıtlamışlar ondan oncesınde hıc sıkıntı yoktu
saçma yaptıkları yatırım bonusu vermıyosa vermesın dogum gunu bonusuyla ne ilgisi var yaniOndan vermez
İkiside aynı kapıya çıkıyor maalesef . Grand bonus limitlemezdi nasıl olmuşta limitlendin :) çok mu çekim yaptınsaçma yaptıkları yatırım bonusu vermıyosa vermesın dogum gunu bonusuyla ne ilgisi var yani
tek seferde çok çekim yapmadım hiç ama genelde kazandım hep - de oldugum ay yokturİkiside aynı kapıya çıkıyor maalesef . Grand bonus limitlemezdi nasıl olmuşta limitlendin :) çok mu çekim yaptın
grandbet 300 tl@enesmert93 doğum günün kutlu olsun. Konuyu yeni gördüm. Nerden ne aldin toparlayabilirmisin? Benimde 1 aydan az kaldı :)